Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 once biraz arkaplan bilgisi vereyim.. kupanin en ucundaki cemberin etrafinda tff logosu sonra sagdan ve soldan devam ederek sirasina gore takimlar yerlestiriliyor yani sampiyon fener diyelim 6. 4. 2. tff logo 1. 3. 5. yani ts tff fb bjk bursa ise o sirada ligde 14. mu ne.. yani kume dusecegi belli degil.. ama kupada kume dusecekmis gibi.. sondan 3. olarak yerlestirmisler ertesi gun bursanin kume dusmeside son bomba.. yorumlarinizi bekliyorum anlamiyanlar fanatik.com tr de felan haber vardir onlara bakin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 haluk ulusoy müneccim boku yemiştir, afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Yahu bursa zaten 16. değilmiydi. hepsi kazandı bursada kazandı bursa düştü... Asıl şaibeyi burda aramamak lazım. Hakem hatalarını kural hatası olarak gösterip maç iptallerinde aramak lazım. boku çıktı zaten ligin...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Vah vah tüh tüh lig battı vah vah tüh tüh şaiba var kurtarın! G.A.G[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sevgili bjkliler geçen seneki şampiyonlukta neden sesiniz çıkmıodu lehinize verilen kararlarda[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 çok saçma bir tez. kupa hazırlandığında kim neredeyse ona göre hazırlanacak tabi ki. ne yani burasıyı 1. sıraya mı koysalarmış? kupa verildiğinde durum belli olmamıştı daha adamlar nereye koyacaklar başka? tabiki o anda neredeyse oraya eagle geçen seneyle pek alakası yok bu senenin hakem hataları ayrı federasyonun medyanın topluca yaptığı şeyler ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sinan engin-çakıcı konuşmalarını duydunuz mu? çakıcı: olum bişey söylüyoz onuda beceremiyosunuz! geçen şampiyonlukta hiç mi payımız yok? kimse size bişey diyebildi mi? kimseden ses çıkmadı. engin : tamam abi tamam hmm kızma yapacaz halledecem o işi. diye gidiyo bi sürü konusmalar.burdanda anlaşıldıgı gibi tüm sezonlar şaibe oluyor.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 raider kupa hazirlanirken bursa 14. idi siralamada ama kupada 15. olarak konulmus ertesi haftada bursa 15. olarak ligi bitiriyor ü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 zuhahah sinan engin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 infeq kupa hazırlanırken bursa 16. idi. Lig bitti ve 16. olarak düştü. 15 . olsa düşmez zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yukarlarda bi ayneşşeytan vardı topicin birinde.. en az onun kadar mantıklıymış valla[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 zuhahah lan millet ne dese inanirsiniz bi inandirici sekle sokamadik hurriyetten okuyun abi var boyle birsey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Hürriyette yazan şöyledir(okumadım) : Bursaspor zaten düşüyordu. Son maçlara bağlıydı herşey. Son maçları beklemeden bursa'yı 16. yazmış olabilirler. Bizim maçımızın cuma olması buna sebep olmuştur. Şaibe falan yoktur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Futbol federasyonu ve MHK tümden değişmedikten sora bu lig bi boka benzemez. Herkes 100. yılda şamp. olur..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Herkes 100. yılda şampiyon olur diyenler bi patlıcak ki sorma...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar