jimmychoo Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 no way :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 GOOOOOOL 3-1 yaptık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kim attı golü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 4 oldu dossena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 NOOLDU MANU NOOLDU FERGUSON PÖRTLEDİNİZ DEMİİİİİİİİİ ÇAKALLARRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Liverpool coştu yalnız. Real Man U. 4 er 4 er gidiyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 liverpool-real madrid:4-0 liverpool-manchester united:4-1 liverpool-beşiktaş:8-0 buna göre machester -bjk:3-0 real madrid-bjk:4-0 olursa bu maçlar skor oynıycam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 beşiktaş liverpool 2-1 beşiktaş r. madrid 8-0 beşiktaş manu 8-2 bunları unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 oha cidden unutmuşum onları dedemin tarih kitaplarına bidaha göz atiyim hemen gelip konuyla ilgili bişiler yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 son ikisi senin için özel skor tahminleriydi tabii heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hafta içi oynanan maça baya benzemiş skor olarak, hatta şöyle ki: madride karşı: torres, gerrard(pen), gerrard, dossena bu maçta: torres, gerrard(pen), aurelio, dossena sezon sonunda muhtemelen yine şampiyonluk yarınlara kaldı deriz liverpool olarak, ama çok tatlı skorlar oluyo bu aralar böyle -iki maçı da canlı izleyemedim doğru düzgün ona yanıyorum ama-, şampiyonlar liginde devam etsin bu form da yine bi final gelsin şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 dreagloth said: İyide bu tür, hiç bir yerden seyredemeyeceğimiz maçlar için gereksiz bir sınırlama o. Bu yüzden zaten maç esnasındaki mesajlara herhangi bir uygulama yapmadım. Daha doğrusu emin olamadım, kararsız kaldığım için maçı yönetmeyi ve pozisyonu bölmemeyi tercih ettim=) İleride bu maçlar için bir şey uygularsak bunu da size bildiririz zaten. Ama süper lig maçlarında ve uefa kupası maçlarındaki bu tutumu sergileyen arkadaşlar (özellikle genel yönetici ya da alan sorumlusunun ikazından sonra devam edenler) yukardaki sabit başlıkta ceza süreleri ile beraber yazıyor. Onları es geçmiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 digiturk'te spormax vermiyor mu? lig tv ile spormax'ın farkı ne ki? ikisinde de aynı yayın hakkı ihalesi vs var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu internetten yayın mevzusunu en hararetli takip eden kurum digiturk, spormax de digiturk'un ligtv ayarında şifreli bir kanalı, o sebepten pek tavsiye etmiyorum link paylaşımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Haklısınız kesinlikle yorum yapmayacağım,link mevzusunda 1-2 kere link verdim isteyenlere,bir daha yapmam sorun değil...(Özelden tabiiki).. Ama ben yurtdışındayım,macintosh kullanıyorum ve maalesef digitürkwebtv'den yararlanamıyorum el mahkum linklere kalıyoruz yoksa çatır çatır parası neyse vermeye razııym zaten ama Mac'i desteklemiyor maalesef digitürk DRM yayın haklarından dolayı... Benim gibi digitürk kullanamayan arkadaşlar vardır zaten muhtemelen onlar genelde soruyordur eminim,yoksa TR'de olsam işim ne linkle minkle en kötü kahveye giderim:)... Kimse o justin'in dakkada bir donan iğrenç görüntü kalitesinde izlemek istemez zaten.. Mesela son maç,uefa maçı,seçveseyretten alabiliyorduk eskiden o bile kalmış,iyicene sinir etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DoruK said: bu internetten yayın mevzusunu en hararetli takip eden kurum digiturk, spormax de digiturk'un ligtv ayarında şifreli bir kanalı, o sebepten pek tavsiye etmiyorum link paylaşımını. o halde başlıktaki mesajları temizliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar