Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manchester united - liverpool

jimmychoo

Öne çıkan mesajlar

hafta içi oynanan maça baya benzemiş skor olarak, hatta şöyle ki:
madride karşı: torres, gerrard(pen), gerrard, dossena
bu maçta: torres, gerrard(pen), aurelio, dossena

sezon sonunda muhtemelen yine şampiyonluk yarınlara kaldı deriz liverpool olarak, ama çok tatlı skorlar oluyo bu aralar böyle -iki maçı da canlı izleyemedim doğru düzgün ona yanıyorum ama-, şampiyonlar liginde devam etsin bu form da yine bi final gelsin şöyle.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
İyide bu tür, hiç bir yerden seyredemeyeceğimiz maçlar için gereksiz bir sınırlama o.

Bu yüzden zaten maç esnasındaki mesajlara herhangi bir uygulama yapmadım.
Daha doğrusu emin olamadım, kararsız kaldığım için maçı yönetmeyi ve pozisyonu bölmemeyi tercih ettim=)
İleride bu maçlar için bir şey uygularsak bunu da size bildiririz zaten.

Ama süper lig maçlarında ve uefa kupası maçlarındaki bu tutumu sergileyen arkadaşlar (özellikle genel yönetici ya da alan sorumlusunun ikazından sonra devam edenler) yukardaki sabit başlıkta ceza süreleri ile beraber yazıyor.
Onları es geçmiyoruz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısınız kesinlikle yorum yapmayacağım,link mevzusunda 1-2 kere link verdim isteyenlere,bir daha yapmam sorun değil...(Özelden tabiiki)..
Ama ben yurtdışındayım,macintosh kullanıyorum ve maalesef digitürkwebtv'den yararlanamıyorum el mahkum linklere kalıyoruz yoksa çatır çatır parası neyse vermeye razııym zaten ama Mac'i desteklemiyor maalesef digitürk DRM yayın haklarından dolayı...
Benim gibi digitürk kullanamayan arkadaşlar vardır zaten muhtemelen onlar genelde soruyordur eminim,yoksa TR'de olsam işim ne linkle minkle en kötü kahveye giderim:)...

Kimse o justin'in dakkada bir donan iğrenç görüntü kalitesinde izlemek istemez zaten..
Mesela son maç,uefa maçı,seçveseyretten alabiliyorduk eskiden o bile kalmış,iyicene sinir etti..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...