DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Yıllar önce bir oyun vardı 2. si çıkmış o zaman hoştu yine kısa ve zevkli olmuş. Point and click advanture tarzı bir flash oyunu. Samorost 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 tam browser ismi varmış oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 süper oyunmuş yahu. Bi ara noluyoz dedim ama cozdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cabuk bitti. 2. chapter icin para istiyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 evet ya 2. chapter para istio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 download linki vermek serbest degil sanırım bende full olarak mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 şu tv li bolumu nasıl gecdınız koltukda oturan mavi yaratıgın oldugu bolum kopek kafesde kosuyor filan tamam buldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Bu oyun hemen bitti de arkaşın tekiyle konuşuyorduk. Eskiler hatırlar böle bir oyun vardı webde böle her sayfada bir şifre falan vardı dünyada bitiren daha yok falan diyolardı. Ciddi ama gerçekten çok zordu. Hatırlayan varmı o oyunu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 delihan said: şu tv li bolumu nasıl gecdınız koltukda oturan mavi yaratıgın oldugu bolum kopek kafesde kosuyor filan tamam buldum:) Birisi burayı nasıl geçiceğimi sölesin yav. Fitil oldum :D Bende çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Gilean said: Bu oyun hemen bitti de arkaşın tekiyle konuşuyorduk. Eskiler hatırlar böle bir oyun vardı webde böle her sayfada bir şifre falan vardı dünyada bitiren daha yok falan diyolardı. Ciddi ama gerçekten çok zordu. Hatırlayan varmı o oyunu ya? notpron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 evet evet 70lere fln gelmiştim zamanında yine başlıyim diyorum da sitesi açılmıyor nedense.sadece vtunnella giriyor. e vtunnella girince de oynanmıyo tabii.sinir oldum açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yok ze?t o dediğin muhtemelen veya amnesya olabilir, çok takdir etmiştim birkaç bulmacanın çözümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 amnesya evet büyüksün.öbüründe vtunnelda birkaç level gittim hiçbi resmi hatırlamayınca hafızamdan şüphe etmiştim=) çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar