Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Arkadaşlar benim müzik arşivim hep tarzsanatçıyıl - albüm şeklindedir. Mesela RockDisturbed2008 - Indestructible Ben winamp media library'de bunu bu şekilde listeletmek istiyorum ama hep id taglarına göre listeliyor. ID tagları da bütün mp3plerin doğru değil ondan güzel listeleyemiyor. 120gb müziğin de id taglarını düzenlemek istemiyorum. Zilyon tane ayarı var, kesin yapılıyordur bu ama karıştır karıştır olmadı sıkıldım yahu :) Varmı nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan? BKZ. Media Library Not: foobar ile yapılıyor biliyorum ama Winamp'ta yapmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 baska yolu yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Brigand said: Not: foobar ile yapılıyor biliyorum ama Winamp'ta yapmak istiyorum :) lol foobar2000 demeye girdim. Not dahi konulduguna gore vaizlik hareketlerimde basariya ulasmisim demekki. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 İlla winampta olsun istiyosan mass id tagger programlarla o dosya içindeki tüm mp3lerin genrelarını o dosyanın adına değiştir. Mesela rock dosyasının içindeki tüm mp3lerin genre larına rock yazsın program. Sonra browse by genre dersen orda rock a girdiğin an o dosya altındakiler gelir. 5.22 versiyonundan önce winamp.lks dosyası editlenerek buna benzer bir şey yapılabiliyordu. Artık olmuyor. Ama bir yığın media library plug in var bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 1. Tüm listeyi seç 2. Sağ tıklayıp Send To'ya gel 3. Send To'dan Auto-tag'i seç 4. ??? 5. PROFIT! Ha, auto-tag düzgün çalışmıyo ya da ona kasmak istemiyorum diyosan benden bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tag bilgileri yanlış-eksik olanları yap. ama cok fazla yapma bi seferde. azar azar yap. sapıtıyo yoksa alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 klasor yapisina gore dosyalari tagleyen bi program bul, dosyalarin taglerini duzlet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ya bütün tagları hepten bozarsa ? Varsa öyle bildiğin program kesin yapıyor dediğin önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ya tag & rename var işte. geçen gün topic açmıştım :p tag&rename bedava deil tabii, topii de o yüzden açtım "freeware alternatifi var mı" diye... mp3tag dendi, denedim biraz saçmaladı ama işimi gördü yine. ama tag&rename hakkaten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 easytag hepsini yapıyor: http://en.wikipedia.org/wiki/EasyTAG Windows versiyonu var. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/08/EasyTAG_main_window.jpg Programı yükle. Sana göstermek için şöyle bir klasör yarattım kendime: Muzik/Rock/Guns N' Roses/1987 - Appetite for Destruction/10-Guns N' Roses _ You're Crazy.mp3 Önce Müzik klasörünü şeç yandan. Hepsini taramasını bekle. CTRL+A ile tüm dosyaları şeç. Scan File(s)'ı şeç buttonlardan Oraya şunu yaz: %g/%a/%y - %b/%t (Help'e bakarak aynı pencereden kendi kombinasyonlarını da yaratabilirsin. Bunu yapınca hepsi düzgünce yazılıyor. Kontrol ediyorsun. Save diyorsun. İstersen sadece Rock klasörünü şeçip sonra ctr+a ile hepsini şeçip sağdaki tag yazma yerinin genre bölümünü rock yazıp da yapabilirsin tek tek. g ile ilk klasöre genrelere yazıyor. a ile ikinci klasörü artiste yazıyor. y - b ile: y ile klasörde yazıyorsa yılı, b ile albümü yazıyor. şu format için : yıl - albüm. t ile title yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Tabi hiçbiri bnce Amarok'un non-destructive taggingini geçemez bence. non-destructive ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar