zaidral Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 PrudenT said: abi bu olay 17 yasimda ortaya cikiyor, ne bilsin aile renk koru oldugumu, kendi gordukleri gibi ogrettiler bana, ben de oyle etiketledim oyle benimsedim renkleri.ailen de mi renk koru simdi? o kadar karisti ki kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben göremiyorum hiçbi şey, yanımdaki normal gören insan da 56 olduğunu söyledim iyice baktı anca gördü sdfjhkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ahahah ben hiç bişi görmüyorum fdgdfhfdg. lcd ekranda görünmeyebilir demişler ama, diğerleri görünüyor valla bi bunu göremedim. kime gösterdiysem okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 zaidral said: PrudenT said: abi bu olay 17 yasimda ortaya cikiyor, ne bilsin aile renk koru oldugumu, kendi gordukleri gibi ogrettiler bana, ben de oyle etiketledim oyle benimsedim renkleri.ailen de mi renk koru simdi? o kadar karisti ki kafam hayır abi onlar normal öğretiyor gördükleri gibi, ben farklı görsem de o renklere onların bana ilettiği adları koyuyorum sonuç olarak ne gördüğüm farketmeksizin doğru söylüyorum rengi. http://napoleonscomputer.blogspot.com/2007/10/renkler-herkes-iin-ayn-mdr.html hala anlamayanlar okusun bi sunu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 roket adam said: ahahah ben hiç bişi görmüyorum fdgdfhfdg. lcd ekranda görünmeyebilir demişler ama, diğerleri görünüyor valla bi bunu göremedim. kime gösterdiysem okuyor. yok bende crt var normal insanlar da çok zor görüyor bunu buglı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 o son resim buglı. monitore farklı acıdan bakın az. lcd ise. hani film izlerken biraz oynatırsın parlar filan ya ole deneyin gozukuyo 56. yoksa hiç bişi gozukmedi bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ama görüyor abicim. ben hiç göremiyorum bi saattir kastım o kadar. neyse ya önemli bşi değil çok çok nadir bir renk körlüğü çeşidi diyorlar sfgkldfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 2.5 no miyobum 2gözmde gözlüü çkartınca çok çok zor gördm ama gözlükle rahat görüyorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar