PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ahahaha bamgüm mü? alıcam gayet az kaldı eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aquila said: OF harfi? senin beyin hicbisey suzemiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ne askerliği yaw sadece pilot olamazsın benim bildiğim ayrıca harbiden ilk başta 3 ofları sallamıyo beyin enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DiadanLocke said: xeno, prudent in anlattigina gore adam renkleri tamamen farkli goruyor. sen acaba biraz mi karistiriyorsun? bana da oluyor bazen siyah diye koyu lacivert falan yakin renkleri kairstirabiliyorum. prudent tamamen ters goruyorsa alirlar mi bilmniyorum. ehliyet de vermezler. vallahi prudent'inki sapık bişey galiba, ben öyle değilim ehaue. soranlara hep aynı şeyi söylemişimdir renk körlüğü şu ana kadar hayatımı 2 konuda etkiledi, 1.si bu koyu kahverengi şeyi koyu yeşil zannedip almam, 2.siyse okeyde kırmızı taşların rengi koyu kırmızıysa siyahla ayırt etmem için yakından incelemem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bunu yaptım işte ben. abuk subuk bi 29 görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 79 da olabilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 29 olcak sana f 16 yok gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 herkes f16larla cirit atarken ben kenarda oturacak mıyım yani şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 sana bir doz little miss sunshine lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Breedan said: bu kaç? çok net 70 görüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 şaşı bak şaşır bu şaşı bakınca Seray Sever çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 gözlerinizi şaşı yaparken aynı zamanda nasıl bi şeye bakabiliyorsunuz hala çözemedim ben o olayı sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Gay_flag.svg burdaki renkleri söle bana ama normali filan değil nasıl gördüğünü söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 PrudenT said: Breedan said: bu kaç? çok net 70 görüyorum ben Ne içtin lan asdadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hiçbi şey içmedim sdf Breedan said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Gay_flag.svg burdaki renkleri söle bana ama normali filan değil nasıl gördüğünü söle gay flag mi asdhsdkladk gerçek renkleri söylersem yukardan aşağı: kırmızı turuncu sarı yeşil mavi mor benim gözümle gördüğüm: yeşil açık yeşil sarı koyu kırmızı koyu mavi-yeşilimsi bişi yeşile yakın olmalı tam emin olamıyorum tanımlayamadığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 gay flag evet :P protanopia sın abi geçmiş olsun kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Color_blindness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ney ney? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 anladığımdan değil viki factor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 onda gri görüyor diye biliyorum ben kırmızıları yanımdaki normal insana baktırdım wikideki protanopialı görüntüde hiç kırmızı yokmuş ama ben kırmızı görüyorum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Okalptk fermadk zonisto olmşsun geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cf/Colorblind5.png şunda bişi görüyor musunuz ya? Tritanopia çıkıcam durduk yere fdsgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 56'yı okuduktan sonra bende bi 56 gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar