Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 off düşünsene kuku diye açıyosun inek çıkıyo çok fena bi hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ama iste ayni degil ya bambaska cok baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 lan dusunsene greenpeace aslinda senin icin hic de green degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kokusu çikolata gibi geliyor ama aslında pırasaymış filan OF YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Olm senin diğer renklerdede sorun olabilir. Maviyle sarıyı karıştırınca senin kırmızı görmen lazım bize göre, buda garip gözükmeli gayet. O yüzden başka renk görüyosundur belki maviyle sarıyıda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 dedim ya işte mecik maşrum yersem sizin gibi görürüm belki sdfg bu arada: http://img6.imageshack.us/img6/1889/82271560.jpg paticiği böyle gördüğünüzü hayal edin. welcome to my world =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 peki o ne renk şimdi nası görüyosun ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 gozlerimi oymak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 dünyan çok geymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bundan film olur, renk koru oldugnu ogrenen gencin yasadigi yalanla ve gerceklerle yuzlesmesi. makber calmaya basladi arkada da. heryeeeeeeeeerr karaaaaanliiiiiiiiiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kızlar daha çok verir ama öyle deme ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Saeros said: peki o ne renk şimdi nası görüyosun ne yani koyu pembe tadında bi renk işte, bunu bildiğim için söyleyebiliyorum, ama ben aslında onu yeşil görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 tamam bizde boyle goruyoruz aslinda deyip kafani iyice karistirirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 o renk benim için oktar rengi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 tamam <3 @aquila hakket olur ama ha, ben deliriyorum az kaldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ya koyu pembe diyosun simdi bizde koyu pembe gibi bisi goruyoruz karistirma aklimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DiadanLocke said: tamam bizde boyle goruyoruz aslinda deyip kafani iyice karistirirmisim. herkes sen mi abi asdghjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ya lütfen ya. hayatında en az bir kere " abi yalnız o kırmızı değil, yeşil (!!1!11111!!1 suratıyla birlikte; hemen sonra gülecek ve alay edecek. tısı tısı gülüşü)" diyen biri olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DiadanLocke said: ya koyu pembe diyosun simdi bizde koyu pembe gibi bisi goruyoruz karistirma aklimi. abi koyu pembe zaten, normal insanların gördüğü ve benim (bugüne kadar öğrendiklerimden yola çıkarak) bildiğim kadarıyla. ama ben onu yeşil görüyorum işte nesini anlamadın daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 peki sizce batman nasıl görürdü forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ailenin bu olaydan haberi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 gotham gotham görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 what would keanu do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aquila said: ailenin bu olaydan haberi var mi? var da ne alaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar