Seperate Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bu aralar shadow priest kasıyorum ediyorum da castsequence ile dotları tek bir tuşta topladm ancak sırayla atabiliyorum ancak yani 3. dot u atmak istersem 1 ve 2 yi de boş yere yenilemek zorunda kalıyorum.Zaten macrolardanda çakmam da kafama göre bulamadım ,hani eksik olan dot u o anda tekrar atıcak,bir sırası olmayan birşey yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 3dot refresh atmana grk yok swp basla mf refresh atıyor sürekli onun dısında tek tusla dot macrosu gereksiz geldi lvling icin soruyorsan bilemiyorum <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 öyle spesifik dps artışı fln dgl,levelingte rahat etmek amaçlı bişi arıyorum,hani mf de açık dgl henüz,hunter sonrası dot takibine de alışkın olmadığım için tekrar tekrar atmak yerine var mıdır böyle bir macro diye merak ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mf yoksa o zmn 1 yada 2 dot vardır henüz =P /script UIErrorsFrame:Clear() /castsequence [nochanneling: Mind Flay] reset=13.5/target Vampiric Touch, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay /Castrandom Devouring Plague, Mind Blast /script UIErrorsFrame:Clear() /castsequence [nochanneling: Mind Flay] reset=13.5/target Vampiric Touch, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay /Castrandom Devouring Plague, Mind Blast, Shadow Word: Death bunu kullanıyordum cok eskiden single target pve dps icin haste değerine göre mf refresh reset ayarlayabilirsin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 öyle öyle çok dot um oldğu içn dgl meraktan işte class ı kurcalıyorum ,saol denicem bunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Elini hiç alıştırma bu tarz şeylere ilerde pve takılırsan dps timer kontroldan ibaret senin için pek hoş olmaz alışmak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İyide lvling de o tarz birşeye gerek yokki VT => MB => gcd boyunca ters yönde koş => kaçarken swp => dön mf => fear => duruma göre mf veya wand veya swd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ben MB MF spam yapıyordum :P en hızlı da öyle oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben VT>MB>SwP>MF yapıyorum . genelde mf nin sonunda öluyo moblar. gerci 80 im . 2 kere mf her sekil yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 VT/MB kullanmazsan kesinti yaşarsın Fear kullanmazsan mf en az bir tick kaybeder/dmg yersin/kalkan açarsan çok mana yer/açmazsan VT atarsan gcd yer falan filan Ben iki priest kastım 70e ve 80e. Optimum oynanış yukarıda yazdığım gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abı dot yenılemeden olmesı gerekmıyomu zaten mobun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 shiled kullanmadan dot kasarsan mana daha cok gidiyor. bu aralar 70 priest imi 80 e kasıyorum vt+mb+mf+mf ile oluyor moblar mf 140 mana sanırım swpain de 700kusur galiba... ***mana %80 in altına hic inmiyor tek tek mob kesersem birkac tane cekip vt pain ile olmelerini beklersem dibe vuruyor ama shadow priest in su anki hali eskiden priest kasanlar icin cennet bahcesi gibi mana sıkıntısından sac bas yolardık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 erken swp attınmı arada crit varsa fear sonrası bir sonraki moba dönebiliyorsun. Acaip hız sağlıyor bu. Mana da her türlü yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar