camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 lütfen alay edici tarz postlar atmayın selam arkadaşlar. sebepsiz yere birden ağlarmı insan :( hemde oluk oluk. boğazı düğümlenip aglamaktan başka tek bi hece söyleyemezmi? neden birden boşaldı gözyaşları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Şimdi buraya sarkastik mesaj atmassak da olmaz ki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ağlar *koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Sebepsiz yere deme.Kendini kandırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 SAYGILI OLUN ABİ BİRAZ adam oluk oluk diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yok anlaşılan beni anlayan. gidin sarkastik postlarınızı garbıjda atın en makara topiği açıyım size ama benim durumama düşen sadece bi insan arıyorum ve bunu bana açıklayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Anlamadığımızdan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 durup dururken ağlamak olur mu yaf doktora görün gözyaşı glandlerinde sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İçine dolmuş tüm kederlerin Gelir vakti ağlarsın derin derin. Bu sözü unutma kader yoldaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 camel said: boğazı düğümlenip aglamaktan başka tek bi hece söyleyemezmi? Söyleyemez ama yazabilir. Şaka bi yana eğer boğaz düğümlenmesi fln varsa hıçkırık gibi belirtiler varsa bildiğin dertten tasadan ağlamaya giriyor. Ancak durup dururken gözünden yaş geliyorsa o zaman torbalarda bir hastalık olabilir. Kuzenimin başına gelmişti damla vermişlerdi ona gerçi onunki ağlama değildi ama günde 2-3 kere bildiğin göz yaşı akardı gözleri fln kızarıp sonra kendi kendine durur. Yat uyu biraz. Edit: ye koymayı unutmuşum başta. Ha birde geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bana hiç olmadı ama eğer baya dolmuşsan ve ağlayamıyorsan bi anda başlayıveriyormussun alakasız birşeye ve durmak ta zor oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mavardi said: Sebepsiz yere deme.Kendini kandırırsın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar