Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gereksiz sinirli olmak

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Şu son zamanlarda herşeye gereksiz bir şekilde sinirleniyorum. Önceden kedi miyavladımı "oy tosunum acıktın mı, gel baham gel canım gel cicim" eşliğinde beslerdim. Şimdi bi miyav sesi duydum mu cinlerim tepeme gelio "GENE Mİ ACIKTIN BE ALLAHIN BELASI! SCEM YA!" şeklinde bağrıyorum. Evde kiler markete yolladığında he diyip gidiyorum, şimdi birşey istediler mi sanki küfretmişler gibi algılıyorum gene bi sinirleniyorum. Ki bunlar sadece örnek, böyle paşalıkta değil, garip bi şekilde herşeye olumsuz yaklaşmaya başladım ki bende rahatsız olmaya başladım. Birisi birşey anlattığında oturup dinlerim, yorum yaparım konuşurum ederim. Şimdi karşımda birisi konuşmaya çalışınca sanki bıtbıt yapıo gibi "eee? banane? napayım?" diyorum.
Olaylara bakış açım ve verdiğim tepkiler baya bi olumsuz yönde değişti ki istemeden yapıyorum bunu. Şu güne kadar hani kimseyi kırdığımı hatırlamıyorum ama nedense şu aralar garip bi şekilde patlama yaşıyorum. Her ne kadar bunu düzeltmek kendi elimde olan birşey olsada garip bi şekilde yapamıyorum. Geçen "napıyorum ben?" diye kendimi azarlarken 5 dakka sonrasında gene bi ortalığı alevlendirmek için ağzıma geleni söylüyordum.
Acep bu neyin nesidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Kafamın takıldığı birçok şey var fakat hani bu sorunları öncedende yaşadığımda bu tür tepkiler vermiyordum. Daha büyük sorunlarım bile oldu fakat genede aynı şekilde devam ediyordum. Ve şuan sinirli olmamla birlikte hiçbir iş yapasım gelmiyor. Müziği bıraktım, sporu bıraktım, sosyal aktivitelerimi bıraktım. Evde bütün gün mal gibi oturup sigara içmekten başka birşey yapmıyorum ki sigarayıda bırakmıştım. Herşey batıyor, kendi sosyalliğimi çürüttüm ve hiç bi şekilde düzeltemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Olur öyle arada. Bana da hep oluyor. Hiçbirşey yapasın gelmez bir de işin komiği bütün sosyalliğimin içine sıçtım diyorsun bir iki kere evde oturmayıp sosyalleşmeyi denesen herşeyin daha iyiye gideceğinin de farkındasındır ama yine de kös kös oturursun çemkirirsin. Yapacak pek birşey yok canının o moddan çıkmak istemesini bekleyeceksin ama benim sana tavsiyem etrafında insan bulundur sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
Önceden kedi miyavladımı "oy tosunum acıktın mı, gel baham gel canım gel cicim" eşliğinde beslerdim. Şimdi bi miyav sesi duydum mu cinlerim tepeme gelio "GENE Mİ ACIKTIN BE ALLAHIN BELASI! SCEM YA!" şeklinde bağrıyorum.

o kediye karışma kötü olur.
KARIŞMA O KEDİYE !
Sosyal ağlarda paylaş

toprakta yürümek çok faydalı gerçekten. denedim oluyor.
peki bu üzerinizdeki stresi atmanın en etkili yolu nedir biliyor musunuz?
hayır seks değil
hayır sağı solu yumruklamak da değil
hayır bağırıp çağırmak da değil
cevap aslında çok basit

dayak yemek. temiz bi sopa yiyin, ne sinir ne stress kalacak. deneyin farkı göreceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...