Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Şu son zamanlarda herşeye gereksiz bir şekilde sinirleniyorum. Önceden kedi miyavladımı "oy tosunum acıktın mı, gel baham gel canım gel cicim" eşliğinde beslerdim. Şimdi bi miyav sesi duydum mu cinlerim tepeme gelio "GENE Mİ ACIKTIN BE ALLAHIN BELASI! SCEM YA!" şeklinde bağrıyorum. Evde kiler markete yolladığında he diyip gidiyorum, şimdi birşey istediler mi sanki küfretmişler gibi algılıyorum gene bi sinirleniyorum. Ki bunlar sadece örnek, böyle paşalıkta değil, garip bi şekilde herşeye olumsuz yaklaşmaya başladım ki bende rahatsız olmaya başladım. Birisi birşey anlattığında oturup dinlerim, yorum yaparım konuşurum ederim. Şimdi karşımda birisi konuşmaya çalışınca sanki bıtbıt yapıo gibi "eee? banane? napayım?" diyorum. Olaylara bakış açım ve verdiğim tepkiler baya bi olumsuz yönde değişti ki istemeden yapıyorum bunu. Şu güne kadar hani kimseyi kırdığımı hatırlamıyorum ama nedense şu aralar garip bi şekilde patlama yaşıyorum. Her ne kadar bunu düzeltmek kendi elimde olan birşey olsada garip bi şekilde yapamıyorum. Geçen "napıyorum ben?" diye kendimi azarlarken 5 dakka sonrasında gene bi ortalığı alevlendirmek için ağzıma geleni söylüyordum. Acep bu neyin nesidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben universitemin ilk senesinde boyleydim, hatta (universitede...) hoca aglatmistim. kafanin takildigi bisey vardir, onun yuzunden baska seylere (bu durumda her sey oluyo) patliyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 1. depresyon olaiblir 2. ergenlik olabilir 3. seker olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kafamın takıldığı birçok şey var fakat hani bu sorunları öncedende yaşadığımda bu tür tepkiler vermiyordum. Daha büyük sorunlarım bile oldu fakat genede aynı şekilde devam ediyordum. Ve şuan sinirli olmamla birlikte hiçbir iş yapasım gelmiyor. Müziği bıraktım, sporu bıraktım, sosyal aktivitelerimi bıraktım. Evde bütün gün mal gibi oturup sigara içmekten başka birşey yapmıyorum ki sigarayıda bırakmıştım. Herşey batıyor, kendi sosyalliğimi çürüttüm ve hiç bi şekilde düzeltemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Olur böle dönemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben hala sinirliyim ama önceden dahada sinirliydim. kum torbasını keşfettim çok yardımı oldu. porselen gibi oluyorum çiçek çocuk gibi çıkıyorum spordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Penthesilea said: ben universitemin ilk senesinde boyleydim, hatta (universitede...) hoca aglatmistim. kafanin takildigi bisey vardir, onun yuzunden baska seylere (bu durumda her sey oluyo) patliyosundur. kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Olur öyle arada. Bana da hep oluyor. Hiçbirşey yapasın gelmez bir de işin komiği bütün sosyalliğimin içine sıçtım diyorsun bir iki kere evde oturmayıp sosyalleşmeyi denesen herşeyin daha iyiye gideceğinin de farkındasındır ama yine de kös kös oturursun çemkirirsin. Yapacak pek birşey yok canının o moddan çıkmak istemesini bekleyeceksin ama benim sana tavsiyem etrafında insan bulundur sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bana olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kaliteli bir kasaptan sinirsizini alırsan rahat edersin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Masteis said: Önceden kedi miyavladımı "oy tosunum acıktın mı, gel baham gel canım gel cicim" eşliğinde beslerdim. Şimdi bi miyav sesi duydum mu cinlerim tepeme gelio "GENE Mİ ACIKTIN BE ALLAHIN BELASI! SCEM YA!" şeklinde bağrıyorum. o kediye karışma kötü olur. KARIŞMA O KEDİYE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sağane be, kedi benim kedim. ister döverim ister okşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 pms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 çıplak ayakla çimde yürüyünüz, vücut topraklanır. ve ciddiyim. ara ara bana da gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ciplak vucutla yuvarlansak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 o olayın stresi aldığını duymuştum, denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 BonePART said: 2. ergenlik olabilir Ergenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 gerekli sinirliyim ben de. tüm gerek ve yeter şartları yerine getirdiğiniz zaman hulka dönüşüyorum. onun dışında, iyi aile çocuğuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ayrıca kediye bağrılır mı ya, hayvan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 aquila said: ciplak vucutla yuvarlansak? Sonunda temiz dayak yada daha fenası olabilir. Daha fazla sinir stres yüklenir insan. Yürümekle yetinilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 çokta güzel bağrıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 toprakta yürümek çok faydalı gerçekten. denedim oluyor. peki bu üzerinizdeki stresi atmanın en etkili yolu nedir biliyor musunuz? hayır seks değil hayır sağı solu yumruklamak da değil hayır bağırıp çağırmak da değil cevap aslında çok basit dayak yemek. temiz bi sopa yiyin, ne sinir ne stress kalacak. deneyin farkı göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 1den fazla ameliyat oldun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ameliyat? ne tür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 genel anestezi uygulanan ameliyatlardan . edit: gerçi burun ameliyatlarını falan da düşündüm , lokal da olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar