Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rabbime sordum NYC dedi a.k.a. New York City e gidiyorum napayım orda?

Afush

Öne çıkan mesajlar

ben iki hafta once oradaydim

the box diye bir klup var sadece iki gun calisiyor sali persembeydi sanirim, su an en moda klup. bayag unluler takiliyor. oraya git

onun disinda biz eglencesine ninjanewyork diye bir restorana gittik bayag eglendik orayada bak. broadway e git zaten sorma onu bile git bir muzikal izle.

soho ya gitmeyi unutma alisveris yaparsin onun disindada; 5 avenue ugra gez ama alisveris yapma cok pahali, central parki gor, rockefeller center a bak.

bunun disinda biftek yiyeceksen, peter lugars cok iyidir ama yer zor bulursun birde sadece nakit para. onun disinda benim favorim del friscos var oda bayag iyi. Otel bakmadiysan benim favorim new york palace ama hiltonda bayag iyi.

iyi eglenceler

p.s simdi gordum donuyormussun :)

bu mevsimde kayaga gitmek varken italya yada fransaya ne isin var new yorkta
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
ha kızmış lan.

ok moma ya da git. diğer müzeleri pek beğenmiyodum ben.

gece klübüne gitme, türkiyeden farklıdır. 5-6 herif yazar, sen "ıyy sapıkk benle konuşuyoo" dersin. türklüğümüzü göstermeyelim rezil olmayalım :P

ahahahaahah mükemmel tespitin için repleri sana yönlendirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle oluyor,zaten bu okul yılımı New York eyaletinde okuyorum.Spring Break ımı yurtta sıkıntıdan patlamamak için New York City de geçirmeye karar verdim.5 geceliğine hesaplı bir otel buldum,trene atladım gittim.Gezdim dolandım sonra da okuluma geri döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
Jadelith komiksin de,bence birini tanımaz etmezken onun hakkında genelleme yapmazsan daha iyi olur.Ama güldüm bende o ayrı.

yok benim arkadaşıma da random biri gelip yavşamaya çalışsa türkiyede, ben de nöörüyoooonlaaan tribine giriyorum. kızların suçu değil, türkiyede ortam böle naparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ne okuyorsun

internluk ariyorsan haber et

ulan bir yigin intern aliyoruz her sene saat basina maasli turk bulamiyorum ya. milliyetcilik yapalim diyoruz oda olmuyor.

Afush said:
Şöyle oluyor,zaten bu okul yılımı New York eyaletinde okuyorum.Spring Break ımı yurtta sıkıntıdan patlamamak için New York City de geçirmeye karar verdim.5 geceliğine hesaplı bir otel buldum,trene atladım gittim.Gezdim dolandım sonra da okuluma geri döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

biz designdan cok marketin yapiyoruz

benim isyerim istanbulda, merkezdeki buyuk ekip donem donem soruyor iste intern ariyoruz var mi bildigin falan diye banada. bende o an gazla turk elemanlar ariyorum ama oturupta amerikada yasamadigim icin sorustumuyorum society falan.

birde turkler iyi oluyor ben universiteden master a gitmis bir arkadasimi soktum acaip memnun kalindi sonra bir teknik elaman daha sormuslar baktim ben bulamayinca onlar turk bulmus. hosuma gidiyor olay, birde bu amerikada fethullah ekibi disinda turkleri kollayan kimse yok birazda ondan.

@spiegel ben sana donucem kisa zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Computer Science(Bilgisayar Bilimleri) ve Computer Engineering(Bilgisayar Mühendisliği) bölümleri alanları yakın da olsa farklı bölümler.

http://www.eng.buffalo.edu/compscie_vs_compeng.php
Bu link te ikisinin karşılaştırılması yapılmış.

iki üniversite anlaşma yapmış,birbirlerine denklik verebilecekleri dersleri belirlemişler ve onların dışında iki ayrı bölümün de ana/özgün(unique diyeceğim ama?) derslerini de alıyorum.Üstelik iki ayrı üniversiteden iki ayrı alanda iki ayrı diploma alacağım.Buna çift diploma denmez mi şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Denmez, cift diploma icin hicbir dersin ortak sayilmamasi gerekir. Eger bir veya daha fazla ders, her iki bolum icin de sayiliyorsa cift anadal olursun. Ama seninki bunlarin da disindasin. SUNY programiyla senin de dedigin gibi 1. ve 3. seneni burada, 2. ve 4. seneni orada okuyorsun. 2. ve 4. sene NYU'ya transfer olmussun gibi. Bunun da olayi daha sonra TR'ye kredilerin transfer oluyor. TR'dekiler de oraya transfer oluyo.

Bak bu sayfada anlatmis http://suny.ege.edu.tr/tanitim.htm
Sana iki universiteden de diploma veriyolar vermesine de bu cift diploma olmaz, ikisi de ayni bolum. Aman mezun olduktan sonra cift diplomam var diyerek bu ikisini goturme, mulakatta uzulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

What is computer science?

Computer science (CS) is the systematic study of algorithmic methods for representing and transforming information, including their theory, design, implementation, application, and efficiency. The discipline emerged in the 1950s from the development of computability theory and the invention of the stored-program electronic computer. The roots of computer science extend deeply into mathematics and engineering. Mathematics imparts analysis to the field; engineering imparts design. The main branches of computer science are the following:

* Algorithms is the study of effective and efficient procedures of solving problems on a computer.
* Theory of computation concerns the meaning and complexity of algorithms and the limits of what can be computed in principle.
* Computer architecture concerns the structure and functionality of computers and their implementation in terms of electronic technologies.
* Software systems is the study of the structure and implementation of large programs. It includes the study of programming languages and paradigms, programming environments, compilers, and operating systems.
* Artificial intelligence concerns the computational understanding of what is commonly called intelligent behavior and the creation of artifacts that exhibit such behavior.

Other important topics in computer science include computer graphics, databases, networks and protocols, numerical methods, operating systems, parallel computing, simulation and modeling, and software engineering.

What is computer engineering?

Computer engineering (CEN) is the design and prototyping of computing devices and systems. While sharing much history and many areas of interest with computer science, computer engineering concentrates its effort on the ways in which computing ideas are mapped into working physical systems. Emerging equally from the disciplines of computer science and electrical engineering, computer engineering rests on the intellectual foundations of these disciplines, the basic physical sciences and mathematics. The main branches of computer engineering are the following:

* Networks is concerned with design and implementation of distributed computing environments, from local area networks to the World Wide Web.
* Multimedia computing is the blending of data from text, speech, music, still image, video and other sources into a coherent datastream, and its effective management, coding-decoding and display.
* VLSI systems involves the tools, properties and design of micro-miniaturized electronic devices (Very Large Scale Integrated circuits).
* Reliable computing and advanced architectures considers how fault-tolerance can be built into hardware and software, methods for parallel computing, optical computing, and testing.

Other important topics in computer engineering include display engineering, image and speech processing, pattern recognition, robotics, sensors and computer perception.

Hazir oradayken su siteye bi el at, ikisi arasinda saydiklari fark yok gibi neredeyse. CE'nin son paragrafi CS'in son bullet'iyle ayni; CS'in son paragrafiysa CE'nin ilk iki bullet'iyle ayni. CS'in 3.suyle CE'nin 3.su arasindaki fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bizimki 4 yılda biticek de,çok fena saldırmışsınız yav =)

Peki tamam yanlış biliyormuşum,sayenizde kendi bölümümü öğrendim.Saolun ne diyeyim.İki yıldır iki üniversitede bi oraya bi buraya gezip duruyorum.Şu anda da ana hedefim iyi bi not ortalamasıyla mezun olmak.Oldu mu böyle? =))
Diplomayı da nasıl götürürüm bilmiyorum,onu düşünene kadar daha çok var ama önerini aklımda tutarım,saol dostça öneri için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...