Afush Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konu başlığında işin özü var ama tekrar sorayım.Spring break ı geçirmek için 2 gün sonra New York City'e gidiyorum 5 gece kalıcam,otel filan herşey tamam ama orada ne yapabilirim nerelere gidebilirim hiç bi fikrim yok.Giden gören bilen varsa benden esirgemesin lütfen tecrübelerini. Bu arada ne yazık ki daha 21 i geçemedim.Dolayısıyla 21 altı girilebilen yerler önerirseniz müthiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ilk once pasaportunu alip scan ediyosun. Daha sonra photoshop'la dogum tarihini 1987 olarak duzeltip print ediyosun. Boylece sana sorduklarinda "ID'm yok, yabanciyim, yanimda pasaportumun fotokopisini tasiyorum" diyerekten su 21 sorununu halletmis oldun. Daha sonra strip club'a git bi, gitmemissindir daha... Sonra 9th ve 10th'teki bilimum barlara takilabilirsin. Bunlarin disinda turistik bi seyler ariyosan, otobusler var ya, times square'den kalkan; onlara bin, dolandirsin seni. Ilgini ceken bir yer gordugunde not et. daha sonra onlara git tek tek. moma baya iyidir mesela ama ilgini cekerse tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 21 altı bi bok yok. riglousun dediini yapçan bir adet broadway show, bir adet müzikal (eet farklı şeyler lulz), bir adet sohoda kahvaltı + yürüyüş, central parkta gezme, upper east side da "abi amma zengin adamlar var yauğw" demek için gezme, bir adet gece klübü (abd deki kız kalitesiyle türk kız kalitesindeki farkı görüp ağlama sızlama için), bir adet rooftop bar 2-3 tane sports bar (bu en önemlisi olabilir-türkiyede niye yok lan bu dicen) ee aklıma gelenler bunlar. en güzeli eline harita alıp gezmek ha bi de 69th & columbus 'ta bir tatlıcı var. ismini unuttum. ama hayatında yediğin yiyeceğin en iyi şeyi istiyorsan oraya git, "large banana pudding pliiz" de, yanına da 2 cupcake al. ooofffşşş ya özledim : ((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 anasını satim, hattı nasıl düşürüyo millet anlamadım. Ben de soruyorum, sürekli aradığınız kişi meşgul yada şebeke yok çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 broadway'e yakin akdeniz diye bi turk restorani var baya basarili, amerikan porsiyonuyla adana falan yiyosun, eger turkiye'den degil de yurt disindan geliyosan bi ziyaret etmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 türk restoranı istiyosan bence önce zagata bak sora ya turkish kitchen a git (sulandırılmış türk restoranı, yemekleri güzel ama yani yabancı temalı biraz), ya dervish e (net, beğendi si çok iyiydi), ya da nyc deki en iyi türk restoranı olan ali baba (ismi böyle bişidi tam hatırlamıoyrum) beyoğlu diye bi yer vardı, çok taş bi garsonları vardı yazmaya çalışmıştım oralı olmamıştı agdsgfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bu arada belirteyim ben hatun bir üyeyim üstelik lezbiyen değilim :D hani karı kız bana pek yaramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 topiği öldüren bir bilgi verdin. paticik kariyerin şuan bitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ani bi ilgiyle de karşılaşabilirim topik garbıç olabilir. Bilemiyorum :D Şaka bi yana,bi allahın kulu git özgürlük anıtını gör falan dememiş,hep karı kız sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hava soguk, guneye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ozgurluk anitinda gorulecek bi sey yok ki. Git istiyosan da, gunluk ziyaretci siniri var. Ayrica hava bozukken vapur da kalkmiyor. O kadar zahmete katlanip husranla sonuclanabilir, bosuna kasma. Empire State'e cik bak, ordan baya iyi gozukuyo sehir. ama iste tepeye cikiyosun, bakiyosun iniyosun... cok da bi eglencesi yok. Kiz olsan bile bence strip club'a git, eglenirsin. Bi de burjuva pig'e git bak, ikisindeki barmenler de kafadir baya. 3rd & 9th'ta olmasi lazim, ruslarin islettigi turk hamami var. Bi arkadasini alip oraya gidebilirsin.. Bunlarin disinda 3 saat uzaklikta buffalo var gidip wings yersin, 2,5 saat uzaklikta philly var, cheese steak yersin, bilimum diner'larda da hamburger yersin. gerisi de hikaye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Afush said: Bu arada belirteyim ben hatun bir üyeyim üstelik lezbiyen değilim :D hani karı kız bana pek yaramaz :D ahah üstteki bilgileri sildi direk. bu arada amerikaya gidip niye türk yemeği yiyorsunuz kardeşim, yerel tat deneyin dicem, amerikada yerel tat mcdonalds.. hmm türk lokantası daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 rusların işlettiği türk hamamına niye bir arkadaşını alıp gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 dayak yeme olasiligi var.Asil ruslar neden turk hamami isletiyor? bi bize mi yok lan siprink brek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 türklerin neden hamamı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ya hamam, dogrudan turkish bath diye geciyo, bende cok salak bi sekilde cevirdim. Ama su da var aslinda Rus hamami desem bu seferde ruslarin nasil hamami olur, ne farki var bizim hamamlardan derdiniz... her neyse.. niye bi arkadasini alip gidiyosun... co-ed oldugu icin cekinebilir belki. tabi bir yigin rusla dolu olmasinin da etkisi var. gidersen boris'in islettigi gun git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Hacı naaptın sen ya kızcağızı nereye sürüklüyorsun, ne alakan var Ruslarla? Bu Boris de kimin nesi? Şaka bir yana, Newyork'a gidip hamama gitmek ilginç bir aktivite olur. Bi dolu gezecek mahalle, müze vs var zaten N.Y'da gece de çıkarsan 5 gün de hayatta sıkılınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 NEEEEEE KIZ MISIN? HAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 http://travel.yahoo.com/p-travelguide-2737284-b-1-new_york_city_things_to_do-i;_ylt=AvDFxUIwP.AYy5hRkP9iivucFmoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 eldar said: Hacı naaptın sen ya kızcağızı nereye sürüklüyorsun, ne alakan var Ruslarla? Bu Boris de kimin nesi? Şaka bir yana, Newyork'a gidip hamama gitmek ilginç bir aktivite olur. Bi dolu gezecek mahalle, müze vs var zaten N.Y'da gece de çıkarsan 5 gün de hayatta sıkılınmaz.sordugunda seni cehennemin dib, upss pardon, NY'a yollayan rabbin emin ol rus mafyasiyla da isini ras getirir, *trident'i saklar* korkma arkasi saglam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ha kızmış lan. ok moma ya da git. diğer müzeleri pek beğenmiyodum ben. gece klübüne gitme, türkiyeden farklıdır. 5-6 herif yazar, sen "ıyy sapıkk benle konuşuyoo" dersin. türklüğümüzü göstermeyelim rezil olmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Jadelith said: ha kızmış lan. gece klübüne gitme, türkiyeden farklıdır. 5-6 herif yazar, sen "ıyy sapıkk benle konuşuyoo" dersin. türklüğümüzü göstermeyelim rezil olmayalım :P Abi hahaha of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Jadelith komiksin de,bence birini tanımaz etmezken onun hakkında genelleme yapmazsan daha iyi olur.Ama güldüm bende o ayrı. Ek bilgi:Öğüdünü tutmama gerek kalmadı erkek arkımla geldim zaten NYC ye :P Neyse,gezdik tozduk eğlendik güzeldi.Yarın Fredonia cehennemine dönüş gene.. Bu arada İstanbul cafe de çok süper baklavalar var.Macy's in en alt katındaki Cellar Grill de 2 kişi $56 ya baya lezzetli akşam yemeği = (appetizer+entree(steak)+ dessert)x2 yenilebiliyor.NY Cheesecake i muhteşem. Times Square deki Hard Rock Cafe nin yemekleri de baya güzel.Duvarında da Nirvana nın kırık bi gitarı,Beatles'ın kostümleri falan var.Hoş yani. Madame Tussauds(Böyle mi yazılıyodu ya?!) da güzeldi. Bi de W94th Days Inn Hotel ucuz ve baya iyi bi yer,metronun hemen dibinde,10 dkda times square de olunabiliyor.Olurda ilerde biri NYC ye gidecek olur,böyle bi önermiş olayım. Bir de önerilerde bulunan,yorum yazan vs. herkese çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 deadwoll said: Jadelith said: ha kızmış lan. gece klübüne gitme, türkiyeden farklıdır. 5-6 herif yazar, sen "ıyy sapıkk benle konuşuyoo" dersin. türklüğümüzü göstermeyelim rezil olmayalım :P Abi hahaha of zpzauzuazuapuzapuzap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Afush said: Ek bilgi:Öğüdünü tutmama gerek kalmadı erkek arkımla geldim zaten NYC ye :P tuh goruselim dicektim ben de sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar