Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ne yapmam gerek sanırsam piskolojım bozuldu kekeliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Msnimde kişisel iletisi loto tutmadı psikolojim bozuldu olan 2 kişi var. Loto yasaklansın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 para kalksın, herkeste avucunu yalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 avuç kalksın, herkes parasını yalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kral senin gönlün zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 BabacumMostors said: avuç kalksın, herkes parasını yalasın oo bu arkadaşında pskoloji gitmiş.. bunuda alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bi sayı bile tutturamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Önemli olan gönül zenginliğidir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 discovery'de anlattıydı, loto depresyonu kısa sürüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Olsun bende kazanamadım hemide 4 tane oynamıştım.. Çıksada zaten benim için bi birşey farketmezdi. Çok şükür çalışıp kendime yeticek parayı kazanıyorum nereme sokiyim o kadar parayı. Ha diyelim kazandım çar çur ettim eğlendim herşeyi aldım 25 yaşında naapıcam. Hayat güzel, çalışarak para kazanmak dahada güzel 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 böyle kendimizi kandırıyoruz işte çıkmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 3 tutturdum diğer 3 rakamla benim oynadığım 3 rakam arasında hep birer fark var.Hiçte moralim bozulmadı lan. Demek ki paraya tok bi insanım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Llama said: ne yapmam gerek Sayısal oyna Cumartesi çekiliyor. Sonra tekrardan Süper'e dön vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Arden said: Olsun bende kazanamadım hemide 4 tane oynamıştım.. Çıksada zaten benim için bi birşey farketmezdi. Çok şükür çalışıp kendime yeticek parayı kazanıyorum nereme sokiyim o kadar parayı. Ha diyelim kazandım çar çur ettim eğlendim herşeyi aldım 25 yaşında naapıcam. Hayat güzel, çalışarak para kazanmak dahada güzel 8-) la get ne yapcakmış o parayı çalışmadan çatır çatır para yicen daha ne off sarıjın sagımda esmer solumda her sabah uyanmazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bir sabah uyanmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sen dizime yattın ve ben bir masal anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ama öyle yani ne bilim çalışıp kazandıgım parayla harcadıgım şeyin tadını eminimki havadan gelen paradan almam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 çalışmaya devam edersin sen kendi paranı yersin etrafındaki kızlar senin için harcar çıkan parayı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Sly-One said: çalışmaya devam edersin sen kendi paranı yersin etrafındaki kızlar senin için harcar çıkan parayı nasıl? Hımmmm evet bak bi an... LAĞN YOLDAN ÇIKARCAKSINIZ BENİ sdfsdf çıksa iyi olurdu en azından şirkette krizi atlatırdık ... .... denk şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Arden said: Sly-One said: çalışmaya devam edersin sen kendi paranı yersin etrafındaki kızlar senin için harcar çıkan parayı nasıl? Hımmmm evet bak bi an... LAĞN YOLDAN ÇIKARCAKSINIZ BENİ sdfsdf çıksa iyi olurdu en azından şirkette krizi atlatırdık ... .... denk şekilde Hadi hadi... Sende istiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Sly-One said: bir sabah uyanmassın varsın yoksun zenginlik içinde öleyim varlik içinde öleyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Full kolon oynadım, 2 yi tutturdum 2 defa sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 penthe yavsa. bu adam çok zengin olacak gibi. hepimizi doyurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ben oldum, saati 50$ karsiliginda coaching satiyorum. 50NL Online 6max, 1000NL Live fullring´e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar