balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 facebook rahat dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Evet herşey gözümüze sokulmuş. Çok kötü. İstediğim şeyleri göremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Saeros said: karman çorban bişey olmuş, her şey her yerde kesinlikle. çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 herşey heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 pf herkesin değişti bi bnm ki değişmedi daha da gelmem feysbuk a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 cok karısık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 1 haftadır açıktı pc simdi kapatıp açınca degişmiş :( kötü bu ilk tasarımı iyiydi ya niye degisti ki simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ulan ne feysbukmuş. iki kod değiştiriyorlar millet ayağa kalkıyor. ne biçim milletiz anasınsatiym. kıçımızdan donumuzu alırlar ses çıkarmayız, mesenemiz açılmaz feysbuk değişir hemen herkes dellenir forumlara koşar. işimiz gücümüz karı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hayır bok var oynuyorlar anaa. evde çok sıkılıyorlar demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 roket adam said: ulan ne feysbukmuş. iki kod değiştiriyorlar millet ayağa kalkıyor. ne biçim milletiz anasınsatiym. kıçımızdan donumuzu alırlar ses çıkarmayız, mesenemiz açılmaz feysbuk değişir hemen herkes dellenir forumlara koşar. işimiz gücümüz karı kız. ahauah olum karı kız için facebookta olmak? sen de iyisin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 karı kız için myspace iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 noluyo lan hakkaten???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 aha şimdi banada oldu neoluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 (U)ltramagnetic said: roket adam said: (U)ltramagnetic said: wskiden lives feed/post a tıklayarak çıkan şeyler şimdi alanen çıkıyor.. e daha mantıklı olmuş yani. bende zaten hep live açık oluyor girince. ama benim anasayfa daha eski nedense abi ben home olayını şoyle kullanıyordum, bildirimlerden istediğin kadarını alabiliyorsunya bir ayar var, daha çok resimden haberdar olmak istiyorum, ama inerileyşınşip gormek istiyorum vs zıbıları. suan kurcalamadım oyle bir ayar varsa tekrar kullanır herşeyi kapatırım, herşeyi gosteriyor bu yahu. istediğim zaman vidyo isterim istediğim zaman wall görmek isterim, herşeyi gözüme soktular. ^^var abi ayari onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bune lan bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 oha yalnız benimki de geldi şimdi harbiden rezalet olmuş, bu nasıl dağınık iğrenç bi tasarım yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 şimdi değişti nedir be bu bööyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İDDİA EDİYORUM BİR MİLYON PATİCİK ÜYESİ MARK LAVUĞUNA ÖZEL MESAJLA SÖVSE, FEYSBUK ESKİ HALİNE DÖNER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 biraz baktım da 1 2 rütüşle iyi olur he biraz soluk kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ama kendi dilimizde sövelim, tam olarak anlamasa bile kelimelerin aurasından ne demek istediğimizi ruhunda hissedecektir. uu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 gayet iyi yeni hali, bi problem goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Laraken said: ama kendi dilimizde sövelim, tam olarak anlamasa bile kelimelerin aurasından ne demek istediğimizi ruhunda hissedecektir. uu beybi. evet katılıyorum. haydi gününü gösterelim o lavuga !!! TÜRKÜN GÜCÜ cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 karar verdim ben beğendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ya o değilde sağdaki "önemli olaylar" ne alaka cokda önemli değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar