Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bi karar veremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24945952/ edit: bana hala olmadı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 benimkisi de hala aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 benimki de eskisi gibi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 değşimleri kaldıramıyorum sonra herşey bana oluyor yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Torpil var, kapıyorum feysbuğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 eski haline alamıyor muyuz bunu, çok kullanışsız bu hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 haydaa bu nelan eskisi sux dı bu iyice sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bende nie olmadı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Facebook blogu okusaniza abi. Home ve news feed olayi guncellendi. Twitter'i bitirip facebook'u da daha kullanilabilir hale getirmek icin yapilmis bisey. Artik home'da sadece belli basli oykuler vs cikmayacak. Yaptiginiz her hareket, kendi wallunuzda + arkadaslarinizin home'unda "LIVE" bi sekilde cikacak, home hareketli olacak yani artik. Bi arkadasiniz birinin walluna bisey mi yazdi, cotark cikacak hemen home'unuzda. What are you doing de thinking'e cevirildi, herkesde de cat cat gorulecegi icin twitter'imsi bisey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.facebook.com/sitetour/homepage_tour.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 facebook diil face lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 adamlar içip içip deiştiriolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 feys olm feys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 feyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 benimkide eskisi gibin.. bişeylerin yerini deiştiriyolar paso aradığım yerde bulamıyorm sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bugün facebooka girdiğimde forum yapmışlardı siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Llama said: sen eren minareciyi nerden tanıon :D lise arkarasım o benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 dün gece oldu banada esasında güzel oldu ama ilk geçişteki kadar biraz irite edicektir. eskiden lives feed/post a tıklayarak çıkan şeyler şimdi alanen çıkıyor. esasında biraz dedikodu olayına legalleştirmiş,iyi olmuş denebilir, keşke biraz daha düzenli olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/130768031r.jpg osman mümtaz rakmetıl bu konu hakkında görüş bildiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bende hala bi değişiklik yok be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 (U)ltramagnetic said: wskiden lives feed/post a tıklayarak çıkan şeyler şimdi alanen çıkıyor.. e daha mantıklı olmuş yani. bende zaten hep live açık oluyor girince. ama benim anasayfa daha eski nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 karman çorban bişey olmuş, her şey her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 roket adam said: (U)ltramagnetic said: wskiden lives feed/post a tıklayarak çıkan şeyler şimdi alanen çıkıyor.. e daha mantıklı olmuş yani. bende zaten hep live açık oluyor girince. ama benim anasayfa daha eski nedense abi ben home olayını şoyle kullanıyordum, bildirimlerden istediğin kadarını alabiliyorsunya bir ayar var, daha çok resimden haberdar olmak istiyorum, ama inerileyşınşip gormek istiyorum vs zıbıları. suan kurcalamadım oyle bir ayar varsa tekrar kullanır herşeyi kapatırım, herşeyi gosteriyor bu yahu. istediğim zaman vidyo isterim istediğim zaman wall görmek isterim, herşeyi gözüme soktular. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar