Thalion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Sabahtan beri tadilat var ofiste gürültüden adam gibi çalışamıyorum.. Bende birşeyler yapayım dedim kazaa dan Evangelion serisini ve Cowboy Bebob serisini indirmeye başladım şaka maka öğlene kadar 15 bölüm indirdim izledim ama ondan da baydım sonra 20 saniyede bir paticiğe refresh atmaya başladım.. malümünüz bizim daoc forumları da öle çok aktif deel diğer forumlara sarktım ama sıkıntım geçmedi.. Solitare de çözüm olmadı derdime.. Her ne kadar bugünü bir şekilde bitirmiş olsam da yarın tadilat devam edecek, vakti geçirmek için biraz tavsiye iyi gider, yarın sabah geldiğimde okurum.. şimdiden teşekkürler..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 kolay gelsin cok zor degil ya eski atari oyunlarina atilabilirsin bazi web based frp oyunari ile kesebilirsin sikintini ole ole gider 2 gun .[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bir kaçtane forumlara takıl. Ben olsam online oyunlardan oynardım .[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Daoc forumlari yerine direk oynasan? :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Baggio, 23 April 2003 18:28 tarihinde demiş ki: Daoc forumlari yerine direk oynasan? :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Bencede :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 iş yerinde daoc, ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Izin al gitme dicem ama yrn sbh ise gidip okuduunda ztn cok gec olcak :D dusunmusundur ztn :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel I'm your truth, telling lies I'm your reasoned alibis I'm inside open your eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 walla zaman geçirmek için en güzel yaptığım şey tasarım yapmak.. eğer seninde bilgisayar becerin varsa v.s. seninde yapmanı tavsiye ederim.. zaten uğraşmaya başladı mı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun.. bi bakmışsın saat 3se başladığında 6 olmuş öle yani.. :) bu arada nomad13 sen her hangi bi bölümde site yazarı filan mısında nick'inin altında avatar varda..?[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Lastik götür işyerine paket lastii sonra büro gibi bi yerse yada odacık odacıksa iş arkadaşlarında varsa tektek yanına çaar bişi gösterecem diye 4 lastiği aynı anda at eheh iyi eylenirsin:) şimdi dicen 4 lastii nasıl atacam diye şimdi: Tek elle parmağının ucuna takıp atmayı bilion ya? o olayı 4 parmak yla yapacan:) euhe :D zor esas eheh[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 www.nerede.com www.bisikletdunyasi.com www.modifiyem.com www.erkekadam.com www.aktuel.net (yanlış yazmamışımdır umarım) www.www.com www.basla.com vs....[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 valla ben işyerinde staj yaparken sıkıldığımda hep dragon court oynardım...gerçekten adamın sıkıntısını alıyor :)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 tetris oyna[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 server bilgisayarından jk2 oynamak güzel bi fantazidir iyi fps veriomuş derler:)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 soldat oyna. *!rambo ruhu kabarır*[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 nihahah dün gece aklıma geldi evden DvD getirdim 1-2 tane şimdi onları izliycem ;) oyun oynamak istemiyorum zaten addicted şekilde geldim istanbula 2 haftadır elimi sürmedim oyun olayına işlerimle ilgileniyorum bir süre daha sürmesem iyi olacak :) saolun tavsiyeler içiin[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar