ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Buraya mı açmak lazımdı bilmiyorum. Belki de donanıma mı açsak daha iyi olurdu? :p neyse Daha önce bir yerlerde bir eşofman altı görmüştüm. Bu Nike' in felan pantolon şeklinde eşofmanları var ya. Aslında tam da eşofman sayılmaz daha çok pantolon demek daha dogur herhalde. Yanlarda ya da önde diz üstünde cepleri felan olan pantolonlardan. Onların bir modelini görmüştüm. Diz altında fermuarı vardı belli belirsiz istersen ordan açıp kısa pantolon (ya da kapri mi diyolar tam bilmiyorum) şeklinde de kullanabiliyordun. Adidas ya da Nike' de gördüm diye hatırlıyorum gelgelelim şimdi bir türlü bulamıyorum. Var mı öyle bir şey gören bilen? Kaç saattir internette aramadığım yer kalmadı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Donanim lazimmis diye duydum. =P O'neill da var istedigin tipde kargo pantolonlar. ekose, duz, kanvas vs. Cogu alternatif/outdoor spor giyim firmasinin demirbasi sayilir. cogunda bulursun. nike adidas puma bakilcak son yerler. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bu iyi oldu en azından adını öğrenmiş oldum. Zip off diyorlarmış ona. Gerçi genelde şort olarak var. Bermuda şeklinde olanını bulamadım. Nike ve Adidas'ta da var onlar da şort şeklinde. Nike veya Adidas olmasını tercih ediyorum çünkü eşofman olarak kullanıcam ama yine de akşamüstü dağcı malzemeleri satan yerleri de bir araştırcam bakalım bulabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o deilde eşofmanı doğru bir şekilde yazabilen bir adamı görmek gözlerimi yaşarttı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Aslında eşofman değil o Bir Küçük Adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Eşorftman olcak yanlış yazmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 telaffuzun öleyse bi ara yüzyüze görü$elim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bi sorun mu var biladeeer???? http://www.pakvizyon.com/wp-content/uploads/2007/05/maganda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Enteresan insanları tanımak beni mutlu ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Gel öpüjem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yanaktan öte olmaz ama!!B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ona da kabul anam. Oy X(:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 O zaman toplayım hatunları gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Kelebek galeri maleri, olmuyor ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Gelicek kızları önceden görürsende süprizi kalmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Şimdi ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 dostum kız gelicek dedin yeti çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben eşortman da diyorum eşofman da.. bi sorunu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 haşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 screwy said: ben eşortman da diyorum eşofman da.. bi sorunu olan?? olm böle atar yapma çok feci resimlerin var elimde koydurtma bana buraya onları. efendi ol erkek ol iki dakka (diyip izmirden tehdit etmek resimle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 KHaRoN said: Donanim lazimmis diye duydum. =P ahuzhauhauhua ihtiyaç anında yetişmiş gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 @dasaaa Herturlu , her alanda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bende düzgün bir şeyler var diye girdim konuya. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar