efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 jade sen yanlis anladim local'i. worm hole'lar icin yeni sistemler tasarladilar. mevcut bi sisteme girmiyorsun. Wormhole mevcut 2 sistem arasinda bir köprü sistem. Ama hangi 2 sistem olusu durmadan degisiyor, rastlantisal olarak kapilar aciliyor kapaniyor. Bu köprü sistem'in sec status'u 0.0 ve local'i delayed modda. O yuzden haksizlik falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 osmedende bi wh buldum ve beni amarr bölgesine gönderdi, yani wh'un nereye çıkçağı muamma, sleepers space e de çıkabilr herhangi bi başka sistemede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ha ok. iki tarafın da birbirini görme ihtimali %0 yani. ii o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 probelarını geri çağırabiliyorsun. para kaybı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yok, stabil bina gibi düşünmüştüm ben. sov un varsa koyabiliyosun, ve kaç kişi olduğunu görebiliyosun. düz probe deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 T3 gemi üretim zinciri. Ne yazık ki henüz kimse daha bunu kurmayı başaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 nası yaw geçen bi proteus patlattılar? 4.3b hasar =). Bitanede jitada suicide denemesi olmuş beceremişler =)) Üretip satanlar var,da çok pahalı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar