Holysuffer Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Saat 20:13 te girdim acılmıştı server lar baktım slayer/choppa lar acılmış rahatladım gorunce WoW da raid im vardı cıktım wow a girdim. Eye of Eternity vardı zaten direk girdik kestik 20 dk fln sürdü. Cıktım War a girdim Karak-Azgal a tıkladım char actım play e bastım veeeee bi baktım eşşek gibi sıra..Order "full" Dest. "full"...Karak-Norn da aynı şekilde:) İnşallah slayer ve choppa ların verdigi bir gaz olarak kalmazda zaten yavaştan dolmaya başlayan server lar dahada bi hareketlenir.
Holysuffer Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 biliyodumda bu kadarını beklemiyodum..zaten slayer da actım başkaserver da choppa da ...clone wars gibi hertaraf slayer her taraf choppa:) Knight larla Bl. Guard lar geldiginde böyle olmamıştı valla..
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 çünkü mdps bu tarz oyunlarda her zaman en popüler sınıflardır, üstüne bir de op yapınca şaşmamak lazım.
Densiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bizde ttnete güvenip melee oynayamıyoruz peh.. Hedef uzakta, hedefin arkasında değilsin. Hedefin yanında değilsin, hedef bile yok sen lagdasın. Hedef öleli 5 dakika oldu... Gibi hatalardan fenalık geliyor :'(
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yabancılarda da aynı sorun var bir haftadır bizim orada, millet isyan ediyor forumlarda. goa anlaşılan müşteri kaçırmak için özel çaba sarfediyor. yeniden lagli hale getirmeyi başardılar oyunu. şu fortress aoe spam ve lag işi hallolana kadar empire: tw oynarım artık.
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Slayer ve chopper'lar tekrar silinsin. Normal oyun istiyoruz. :)) Zaten cok giremiyorum, dun tek basima T4'te takildim durdum :)
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 slayer açtım choppa karşısında t1 de şimdilik ezilmiyoruz.ilk PTS günlerinde sürekli eziliyorduk şimdi biraz denge gelmiş gibi.
sardius Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sam said: çünkü mdps bu tarz oyunlarda her zaman en popüler sınıflardır, üstüne bir de op yapınca şaşmamak lazım. evet buna katılıyorum. dün aksam ki manzarayı görünce direk vazgectim choppa hevesimden. magusla devam etmeye karar verdim. bide serverların birleşmesinden dolayı azgal ve norn da high pop oldu hep. giremiyoruz resmen sıra veriyor bu ne kadar devam edecek böle?
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Server birleşmesinden sonra capleri düşürmüşlerdir. Server'daki oyuncu sayısını etkileyecek her türlü olay (patch, merge, vs.) sonrası yapılan birşey, şaşırmayın artık :)
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yok capler aynı. Transferler nedeniyle sunucu başına düşen kelle katlandı. Sanki 6v6 Starcraft oynanıyor, herkes Zerg ve paso ling basıyorlar :P
Öne çıkan mesajlar