OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/17708_01_900_x.jpg arkadsima almistim vermekten vazgectim torbasinda %100 orjinal New York 5.caddeden alinma fiyat 75lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bana olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bilmem solucan gibiysen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 biseplerinden gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 markası new york diyemi pahalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 5.cadde den alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kermit said: markası new york diyemi pahalı bu + orjinal oldugu icin o sahibindendekiler felan hepsi kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 markası new york yani ? /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 adam beşinci cadde dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evet uzerinde new york yazan sate gormedim hic bide 5. cadde tabi orda calisan tum kizlar potansiyel manken veya isiktan ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 orasi magaza degil abi, mankenlik ajansi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 + disko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o diilde bu tişörtler bi tek bana mı seksi geliyo. yani içinde hatun yokken bile acayip seksi lan. hatta içinde hatun olduğu zamandan bile daha seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 benim odamda yerde var bikac tane dun geceden kalmis sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Çok fucker bir adam bu İlke ya, gıptayla bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Penthesilea said: benim odamda yerde var bikac tane dun geceden kalmis sdfs ne giyinicegine karar veremedin mi dun gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yok abi giyindirtmediler ki de ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 alakayi farkedemediysen, zaten bi anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Penthesilea said: yok abi giyindirtmediler ki de ne alaka çıplak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 daha vurucu oldu anlamamis gibi yapinca sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 haha 5. caddedeki abercrombie zaten efsane, ama bence alisveris yapmak icin iyi bir magaza degil. sadece gidip calisan kizlari kesmek lazim. bisiler alacaksaniz downtownda financial district yakinlarinda seaportta bir abercrombie daha var daha sakin orayi tercih etmek daha mantikli. bir de bilimum malllardaki abercrombie magazalari var tabi ayrica. t shirtte fiks amerikada her kizin uzerinde random gelen bir t shirt zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Penthesilea said: benim odamda yerde var bikac tane dun geceden kalmis sdfs ilke hala kari tshiru giyip mi cikiyosun lan disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o manhattanin en altindaki yeri diyosan kendime ordan aldim hep bu son gub aklima geldi diye 5. caddeden aldim yakin diye herneyse urune odaklanalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ya zaten new yorkta yasayan biri 5. caddeden pek alisveris yapmaz, sirf kuru kalabalik orasi soho tarafinda assalarda daha cok magaza var ep, ve 5. caddede olan her magaza oralarda da var zaten, 5. cadde cok turist kayniyor, neyse t-shire odaklanilsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar