MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 şimdi bu fotoğrafta da gördüğünüz gibi yazının rengi arkaplana göre değişmekte... bu basit olan olayı nasıl yapar ayarlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 dostum yanlış olmuş başlık fotoşok olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 text layer'inin blend mode'unu degistirerek bir bak bakalim istedigin sonucu alacak misin http://www.photoshopessentials.com/images/basics/layer-shortcuts/layer-blend-modes.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 alamadım ilk o gelmişti benim de aklıma fakat olmadı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 go go bilek gücü yapıp teker teker uğraşabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 euheh yok artık=) yaklaşık 200 satır var böyle yahu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 arkaplandaki resim farklı bi layerda değilmi? lap renkler varsa bir rengi "w" ye basınca cıkan aletle seç. sonra ctrl+alt+shift basılı tutup metin layerina bi kere tıkla. o metin içinde o rengin üzerine gelen pixeller seçili hale gelicek daha sonra istediğin rengi seç ctrl+backspace ile boya o seçili alanı mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 opacity'i biraz düşürsen? tamamen salladım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mum'ın gösterdiği yerden oluyor, adını unuttum. Üşeniyodum photoshop'u kurmayı kurup bakayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 renk zıtta dönmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 select text tool and write whatever. then on layers tab, right click to this text layer and select blending options. in this options find gradient overlay on the left. then you will see a circle to adjust angle. set the angle just as the opposite of your background gradient. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 how's andre doing ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 aa bu steve duruyo mu hala la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Göstermiş zaten mum dsada. Multiply. Bide overlay'ı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yalnız 10 puanlık uzman sorusu bu soru. ben de o kadar zamandır kullanıyorum PSi, halen hızlı ve kolay bi yöntem bilmiyorum bu iş için. belki belli renklerle kısıtlayıp kontrastlı bi çalışma yaparsan olabilir bu ama... gerçi önce bu yazıyı hazırlayıp flatten edip sonra çalışmanın gerisiyle birleştirmen gerekir o zaman da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Steve dogru demiş zor bir yanı yok yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 benim tepkim moderatöre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abi gradientle ne alakasi var? layer'a cift tiklayinca cikan blending sekmesinde advaced blending options ile oynayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 fotoşok ulan ne adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 multiply ayni renk yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Masticore said: Steve dogru demiş zor bir yanı yok yaw. iyi de o esnek bi yöntem değil. yazının yerini değiştirmek istersen haydaa bi daha yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ha, tabi sölemeyi unuttum vektör işleyen programlarla çok rahat oluyör böle şeyler (indesign illustrator freehand coreldraw vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 aha bizim okulun adı geçiyor orda yaşarda mısın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yok ben ekonomideyim. ama yazın bi projemiz var yaşar üniversitesinde olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mr_Hand said: Masticore said: Steve dogru demiş zor bir yanı yok yaw. iyi de o esnek bi yöntem değil. yazının yerini değiştirmek istersen haydaa bi daha yapıyosun. um yes, it is just for saving the day. i don't know if there is an exact procedure only for this feature on PS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar