Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yok abi, benim gidip gelirken gördüm üzere inşaat başlayalı 2,5 yıl falan oluyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Jadelith said: aente said: 1.5 milyor ışık yılı süresi fail : )oyoy epik fail hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 @penth scroll'la yukarı doğru jade'le aynı kaderi paylaş :.( istanbul'dan ank'a pek sorun yok çünkü orda yol yapım çalışmaları yok ama ank'dan istanbul'a eziyet. 17:18'de tren ilk varıyorsun gara diyorsun zamanında geliyor mu 17:30 diyor önce sonra 17:45 sonra 18:00'i valla bulmaz diyerek oyalıyorlar, halbüsü bilmiyorlar ki geç olmadan istanbul'a varıp partylere akacak insan var karşılarında >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hayattımda sadece birkere oldu, hiç unutmam: Yen bulamadığımızdan diğerlerinde arkadaşla Doğu Ekspresine bilet almıştık, Tren tam saniysinde kalktı, İstanbul'da indiğimizde Haydarpaşa'daki saate bakmıştım hemen, Tam rötarsız gelmişti, dakikası dakikasına. Şaşırdım, hep pahalı trenlere alıyoruz rötar yapıyor, bu yapmadı, bir dahaki sefere de bunla gideceğim dedim, bir dahaki sefer 2 saate yakın rötar yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 GERGE said: yok abi, benim gidip gelirken gördüm üzere inşaat başlayalı 2,5 yıl falan oluyor anca. 2005 olmasa da 2006'da 29 Ekimde çıkacak denildiğinden çok eminim. Daha sonra da defalarca çıkacağı söylenmişti de bu hafta sonuna kısmetmiş :) İnternetten biletleri alınabiliniyor mu şuan? Almaya çalıştım da alınmıyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 doğu ekspresi'nden canlı çıkmışsın nickinin yanına bir madalya daha lazım ahahah.. o tren tam saatinde gider de, atıyorum cumhuriyet 5 noktada duruyorsa esk-ist arası, doğu 15 yerde falan duruyor 6 küsür saatte gidiyor zaten ağlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 doğru ekpsresi sivas yakınlarında sapıtıyor bazı yerler tek ray, tünellerden önce çalışma var inceğin durağa dair hiçbir fikrin yok insan kafayı yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 En iyisi Cumhuriyet'e binip, bilgisayarını fişe takıp, anime izleye izleye gelmek. Benim sırf tren yolculukları için ayırdığım 20-25 bölüm arası anime arşivim var. Her yolculukta birini izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tren ve bilgisayar vakit geçirmek için çok iyi ama 2x baş ağrısı yapıyor, bi de inince daha çok sağsol yapıyorsun bu arada trene rep istanbul-ankara-kars hepsi tamamlanırsa hızlı olur hakkaten şimdi max 250 yapıyormus, 400-500 yapanlara geçilmemesinin nedeni maliyet mi yoksa coğrafi şartlardan, sürekli hızın sabit olmayacak olması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 daha testleri bitmeden mühendislerin resmen avaz avaz bağırıpta ;yapmayın etmeyin daha çok test edilmesi lazım dediği ama sırf seçimlere katkı sağlasın diye ulaştırma bakanın kör cahil bilgisizliğiyle açtırmaya çalıştığı o hızlı trene binerseniz. argo tabirle:geberir gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar