Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 efendim hayretler içerisinde izliyorum bünyemi resmen kilo alamıyorum ya. Yaklaşık 2 senedir 57-60 kilo arası gidip geliyorum, boy 1.76. acaba yemek düzenimde mi bi sorun var. küçüklüğümden beri ekmek arası olmadıgı sürece kahvaltıda peki bişi yiyemem yersem bi yarım ekmek arası kahvaltılık yaparım, bu sıralar kahvaltıda su dondurulmus 4lü pizzalar var ondan yiyorum mesela. ögle yemeğinde mümkün oldugunca kırmızı et yemeye çalışıyorum urfaydı iskenderdi vs. akşamları klasik akşam yemegi yiyorum çorba üstüne makarna veya pilav(ki bunları genelde 0.75 ikili ekmekle yiyorum) olur banko malum öğrenci evi. haftada 3 kez falan da heyvanlar gibi fastfood yerim jumbo menüü ki cidden az yemek yiyen bi insan degilimdir. şu ana kadar kilo almak için yaptıgım tek şey diet yapanların özellikle uzak durdugu yemekleri yemek oldu. şimdi bana lazım olan böyle kilo almak için ilaç falan tavsiye eder misiniz ya da önerdiginiz başka kilo alma seçenekleri var mıdır? sinsırli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kerim çok tatlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yaşkaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yaş 18 sae bitanesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 18yaşında biraz normal kilonun sabit kalması 2-3yıl sonra ben bu göbeği nasıl eriticem diye topic açtığında tekrar konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 olmayınca olmuyor. diyetisyen.tahliller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evet gidebiliyorsan diyetisyene git, şunu yiyeyim bunu yiyeyim diyerek kilo almak/vermek genelde ya işlemiyor ya da sağlıksız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Olmayınca olmuyor evet. 55 kiloyum boyum 1.89. Alamıyorum da. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eet ben de 1.85 e 75 idim üniv sonrasi aynı boy 92 ye dayandım. nese 87 ye indik yine, ama bi 7 kilo daha vermek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Diyetisyene git , duzenli sporda yap bence alirsin ben 1.75m 73kg yim, yas 24 tabi:) senin yaslarindayken 63kg dim:D gobek bile yaptim ama sanirim pc basinda oturmaktan ve geceleri yatmadan yemek yemekten oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 nileppezdel said: Olmayınca olmuyor evet. 55 kiloyum boyum 1.89. Alamıyorum da. :( hadi len. imkanı yok. inanmam metabolizma değişsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Valla öyle. 60'tı Lustral başlayınca üstüne bi de grip falan olunca 55'e indi tekrar. Beyaz bir Afrikalı gibiyim adeta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Aids olmus olabilir misin? Anal iliskiyle kapma ihtimalin cok daha buyuk cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ya İlkee niye laf sokuyosun bana :( Yok tabii ki öyle bişey 4,5 kilo doğmuşum sonra bi daha yemek yememişim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 euhe topic hızla "çok zayıfım kilo alamıyorum (şişkolara kapak)" topicine dönüşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yok ya esas şişkolar bana kapak ben zayıf olmak istemiyorum ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben nasıl kilo veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 nileppezdel said: Ya İlkee niye laf sokuyosun bana :( Yok tabii ki öyle bişey 4,5 kilo doğmuşum sonra bi daha yemek yememişim (:P)yok ben fukse sokmustum da sana da girmis arada euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evet girmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Berk sen AIDS olma ya? sdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 benimde 1.78 79 felan boy var 57 kilyoum senelerdir az çok yemekle alakası yok yemeklede alakası yok bünyeden galiba spor felanda yapmıyorum ama alamıyorum dert de etmiyorum garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yok oglum ilişkide aktif tarafın kapma olasılıgı daha düşükmüş bişey olmaz ^^ sen kendini düşün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ha gay ilişkilerin olduğunu kabul ediyosun yani aktif de olsan? :D Ahah uyuzsun olm (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evet arkadaslar yanımdaki arkadasın annesiyle kötü şeyler yapıyorum itiraf ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar