forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 faşistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Xaenin said: Abi neden fransızlarla arkadaşlık yapıyorsunuz anlamam. bi de bu var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 amerikalıların fransayı kıskandığı için sürekli bok attığını biliyormuydunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 roket adam said: Adama fran verseydin bari. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 pasaport derdimiz olmasın biz de dünyayı dolaşalım. dünya onlara güzel zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yakında başına bişey gelir geri döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Haritaya bi baksın ortadoğu neresiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 iphoneunu alıp tecavüz ederler ona be turkey is dangerous go home antoni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Fransızlar en güzel bi insan topluluğu lan, 10 numara arkadaşlarım var fransız. Hatunların güzel olması bambaşka bi artı. Hem xae sarkozy de senin gibi kısa boylu. Bence fransızlarla çok ortak yönün var. Antoine a iyi yolculuklar, adam tabi ki farkındadır olası tehlikelerin ama türkiyeden çok daha tehlikeli coğrafyalarda gezip de başına bi iş gelmeyen onlarca gezgin var. Herkes pippa baca kadar şanssız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 abi pippa bacca'ya da zaten tek porsiyon bi tecavuz soz konusu degil, tum gezginler adina tecavuz edildi kadina. kamyoncu olm. ben burdan antonyoya 2 sey soylemek istiyorum: 1- vule vuku se avek mua, se sua 2- gotururler merkeze, optururler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bi kızla daha tanıştım dün akşam. belçikalı. onla da olan maceramı ayrı bir başlıkta anlatmayı planlıyorum bakalım. not: belki de anlatmam lan :) bu arada artık antonya ya buradan bişiler yazmayın gençler. sanmıyorum ki burayı takip etsin. adam gitti yollara düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 zarekd bap birlikte gezelim banada ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 roket adam said: Yav abicim, niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum ki. Adamların hayatında heyecan yok. Savaş yok, polis yok, aksiyon yok. ... Sen hiç Fransada bulunmamışsdın anlaşılan... Faslılar yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 O arkadaşa şu siteyi öner : www.toxicjunction.com Sonra gözünü korkutda başına bir şey gelmesin, yazıktır. Deki ona Irak'da yabancı gördükleri herkesin kafasını kesip amerikan ordusuna yolluyorlar falan, gitmesin adam başına bir şey gelecek, yine Türkler barbar, sapık, yobaz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar