Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Az önce işaret parmağımın ucumu dilleyip meme ucuma değdirdim ve *bzzzt* sesi eşliğinde kendi kendimi elektrik çarptım. Çok endişeleniyorum, ne yapmalıyım? /Discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 seks yapmalısın acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hayir, surtunmeden statik yuklemesi olabilirsin. ayak parmaklarini topraga sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bunu yapmaktaki amacın neydi ? toprağa bas (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 oğlum annen seni kadir gecesi doğurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kalbine yakın bi yerden elektrik geçerse yada kalbinden filan..direk ölürsün.. meme ucunla filan oynama.. :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 okuduğun bölümle alakalıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eisenheim said: toprağa bas (ciddiyim) bold bold moar bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 problem devam ediyor mu emrecim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bir saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Evet halen cızırdıyor, toprağa basıp denedim, çevredeki apartmanların voltajı oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 nipple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Shadaim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Su icerken ise.Hepsi aksin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 parmagını niye yaladın sonra kulak memenle ıslak parmagının işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 "Shazzaaaam! Dark side Force lightning, sucker!"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben mememi dilleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evladım okuduğun bölümle alakalı olabilir niye okuduğun bölümle alakalı onu açıklayayaım sınıfınızda kaç tane bayan arkadaş var ? erkek kaç tane ? tabiki 60 erkek varsa 2 tane kız vardır oda belki. tabi bide kızların elektrik bölümü öğrencilerinden korkması durumu var 60 tane erkek aynı ortamda hepsinin düşüncesi bi kız gördüklerinde direk "off abi KÜTÜR KÜTÜR ya şu kız" gibidir. sıkıntıdan yürürken napıcam ben kızsız felan derken farketmeden ayakların yere sürter. sürttükçede elektrik toplarsın eğer mem ucuna değilde götüne değdirseydin daha büyük bi etki yaratırdı emin ol. utopianın dediği gibi şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar