THARKAS Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Tharkas&Arma JUDGEMENT DAY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sağdaki benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 daha geç olsun bari. o saatte shuttle için evden çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Arkadaki davulcu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 davulcu blackchos:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 "a" yı unutmuşsun sevgili başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 geç olsun biraz please. bizim takımla yapcaksan. ?? biziz sanırım. 18-21 arası imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kaptaninizla konusun:) ondan onay aldik yedek medek cikarir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ohoo qq. kaptanın msn yok bende. kaptan 9 dan sonra olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 pazar aksami horon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 observer kabul edionuzmu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Önce kolbastı oynayacan. Jüri üyesleri Pyro-Tunca-Blackchaos-Tharkas-Arma-Mum-Achilies beğenirse o zaman observer olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ? takım olarak silent killer lık yapıp sizi psikolojik olarak yeniyoruz zaten takımınız zuahhahahhahhahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ben çalıcam bizimkiler oynayacak! =) Ben ilk maçta muhtemelen olmayacağım zaten daha iyi olur tharkas oynasın ilk maçı kazanalım hiç olmazsa =) ayrıca artık nagrusiren denilen o illet heroyla çok az ölüyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 pipilerden çiş, gözlerden yaş gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 cok cilgin planlarim vardi haftasonuna ama hepsini iptal ediyorum simdi. takim olarak bu maca cok iyi hazirlandik. sahaya 3 puan icin cikicaz. kadromuz cok genis oldugu icin forma savasi buyuk. forma bulabilir miyim bilemiyorum, hocamiz nasil uygun gorurse ona gore oyniycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 cumartesi gece yapsak uyarmi 12 1 ? bizim takimda karsi takimda bakiversin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 observer hakem olmayi talep ediyorum, kulaklarimiza gelen bir bilgiye gore hile olacakmis, ? tesvik primi almis... federasyon temsilcisi olarak orda bulunmam sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Çok extra bir durum olmazsa uyar bana tarih. Black vur davula Azmo obs olmak istiyormuş. Bakalım Kolbastı güzel oynayabiliyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bizim macta federasyon temsilcisi olarak ben varim zaten sike olmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 c.tesi 12-01 arasına millet gelir mi ki evine? eğer herkes için uygunsa ben de ayarlarım kendimi. ama genelde dışarda olabilir o saatlerde millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 alemci adamlar var alem saatinde dotacak iş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bana geç olmasi farketmezde 3 de 4 de oynarim yani. pazar gunu antepe gidiyorum onu unutmusum o yuzden cumartesiye alalim dedik. saat 1 den sonrada olur yeterki uysun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 saat 1den sonra olmasin.. 1den sonra gelen adam icip gelecek, oyun pic olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar