xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/ şimdi şöyle tüm herşeyini okurken ederken en son bununla karşılaştım peki ben şimdi düzgün bir şekilde ve üslubumu takınarak yazsam beni iplerler mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Rabbine sor bi ne diicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ne ipleyecekler abi günde kaç bin kişi yazıyordur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 özene bözenede koymuşlar. gözümü boyadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 tüm spamları sil butonu var ya,ha ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar