Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Wizards of the Coast'un çıkardığı çizgiromanlar. Şu anda Starless Night'ı çıkarıyorlar. Klasik serileri okumayanlar için iyi bir fırsat olabilir, Salvodore'un dili bir yersen sonra aşırı baymaya başlar ne de olsa, okumuş olanlar da bakabilir, ben epey eğleniyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 worlds of dnd mi ne vardı... krynn, FR, eberron filan hepsinden çizgi romanların olduğu bi dergi. o fena değildi. bir de bg nin ÇR ı vardı ki tam komedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 karakteri ustunden ego tatmini yapan yazar kadromuzda kishimoto ve onun drizzt saske si var ikinci bir drizz i kaldiramiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 "Selam anamın chaotic evil karnından paladin dogdum. Ayrıca edit'im, mor gözlerim var goth kızlar bana hasta." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Viktor said: karakteri ustunden ego tatmini yapan yazar kadromuzda kishimoto ve onun drizzt saske si var o konuda kimse ed greenwood la kapışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben ilk kitabı okumuştum sonra bunun kalan hikayesini çizgi romandan okudum.Kitap okumanın zevki başka ama bu da güzel tabi.Zamandan kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 fenris said: o konuda kimse ed greenwood la kapışamaz. "bi dakka ya annem elminsterın kucağında napıyor?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar