Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 EyLüL : bburak bişi sorucam Voys - 20 Mart @Discorium = 70's 80's 90's 2000's en hit şarkıları ve Sürpriz sanatçılar. Sınırsız yerli-yabancı 50ytl.: he EyLüL : sen davul da nota biliomusun EyLüL : ? EyLüL : ... Voys - 20 Mart @Discorium = 70's 80's 90's 2000's en hit şarkıları ve Sürpriz sanatçılar. Sınırsız yerli-yabancı 50ytl.: evet Voys - 20 Mart @Discorium = 70's 80's 90's 2000's en hit şarkıları ve Sürpriz sanatçılar. Sınırsız yerli-yabancı 50ytl.: hatırlamayabılırımde, gorsem hatırlarım bence EyLüL : sana göstereceğim notanın sesini suymam gerek ben sesi kopyalaya biliyorum EyLüL : bana sesi nasıl duyarabilirsin? Voys - 20 Mart @Discorium = 70's 80's 90's 2000's en hit şarkıları ve Sürpriz sanatçılar. Sınırsız yerli-yabancı 50ytl.: yok öyle bi dünya EyLüL : telefonla ses dosyası olarak kaydedip EyLüL : msn den atabilirsin EyLüL : cnm Voys - 20 Mart @Discorium = 70's 80's 90's 2000's en hit şarkıları ve Sürpriz sanatçılar. Sınırsız yerli-yabancı 50ytl.: neyın sesını kaydedıcem? EyLüL : ritmin Voys - 20 Mart @Discorium = 70's 80's 90's 2000's en hit şarkıları ve Sürpriz sanatçılar. Sınırsız yerli-yabancı 50ytl.: ya saçmalama öyle şey mi olur EyLüL : notaya bakıp sesi çıkarabilirsin heralde EyLüL : neden olmasın? Voys - 20 Mart @Discorium = 70's 80's 90's 2000's en hit şarkıları ve Sürpriz sanatçılar. Sınırsız yerli-yabancı 50ytl.: sen bana nota yollican ben ağzımla gece saat 4 de onun sesini yapıp telefona kaydedicem sonra msn den sana atıcam? EyLüL : ağzınla değil yastığı ped olarak kullan baget ve ayağınla sesi çıkar kaydet yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yazık bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 YASASIN MSN KONUSMASI! HEM DE KIZLA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hah bi sen kalmştın aki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 davul sesi yap bakiim amcalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yastıktan davul sesi çıkarmanı istiyorum dostum. aksi taktirde son dakikalarını yaşıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ahaha kız ilginç isteklerle gelmiş. yaptın dimi istedigini? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 tabiki yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 konuştum eylülle ben yapmışsın dalga geçiyo senle ne desem yapıyo diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Kız teknik kısmını bile çözmüş sen ağzımla mı çalacağım diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 olm yastiga vurup ayaginla iste yaa, alla alla, zor degil valla, bak boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bas ses istiyorsan kuş tüyü yastığa vur hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 aquila said: davul sesi yap bakiim amcalara. lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Voys said: yapmadım dandık davulcu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 cikar vur masaya cikarirsin bence o sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar