Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 "-kandaşlarım ufo'lar hakkında ne düşünüyor öğrenebilirmiyim ? -türk ırkından olmayan herşey bizim düşmanımızdır.ister uzaylı olsun ister insan.ebedi olan tek şey türklüktür..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahahaha said: '' Urfa'nın etrafı '' o yörede yaşayan Türkmenlerin anonim bir türküsüdür.. Sen bundan iğreniyor ya da kürt yaftası yapıştırıyorsan Türkçü olamazsın. Üyeliğin iptal edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ving var mı harbi öyle bişey ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yanar döner oldugu için atılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Lesser human bunlar çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 %12 Sirp %15 Cerkez %23 Yoruk %20 Zimbabwe %15 ULAN BATOR %10 Uranus %5 Sirius'liyim. Ayrica Alpha Centurai'deki isimsiz bir uydunun 30km^2 capindaki bir kraterde dogdum. Atsizcilara uye olabilir miyim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 penisimde italyan esintileri var, beni de kabul ederler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Spidee said: Lesser human bunlar çok net. ben bir tür familya falan sınıfına sokamadım. lesser bile değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Saeros said: penisimde italyan esintileri var, beni de kabul ederler mi? ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ABI AZ ONCE ELEKTRON MIKROSKOBUYLA BAKTIM ALYUVARLARIMDAN BIRININ USTUNDE GOKTURK BAYRAGI VAR, YASASIN edik : YAVUZ ROCCOGLU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 mad öyle kolay değil ehe said: eçen gün bir türkçü arkadaşımla kafede oturup konuşuyorduk yan masamızdaki adamlar dikkatimi çekti türkçülükten bahsediyorlardı ben hemen atladım biz türkçüyüz diye masaları birleştirdik konuşmaya başladık isminin cengiz olduğunu öğrendiğim kişi " benden 6 kuşak öncesi kürt diğer kalanların hepsi türk melezi dedi " diğeri olan nedim ise " benden 3 kuşak öncesi türk melezi dedi " cengiz ekledi ben 6 kuşak öncesi olmama rağmen tanıdığım bazı türkçü kişiler beni aralarına kabul etmiyorlar . atsız ata 3 kuşak öncesi türk demiştir dedi benimki ise 6 kuşak dedi cengizin saçı 1 numaraya vurulmuştu şakayla karışık kafasını elledim bakayım kafatasıan diye sanki çıkıntı var gibi geldi bana kafa tası aynı sayın atamız gazi mustafa kemal atamıza benziyor telefonlarını aldık bile onların çok samimiler ya sanki türk gibiydi cengiz ama diğerini bilmem cengiz bembembeyaz dı diğeri azcık esmerdi ben diğerinin tamtürk olduğuna inanmıyorum cengiz türk gibi sizce cengizi aramıza alalımmı onun ile arkadaş olayım mı ? + foruma davet edebilir miyim çok sıkı atsız atacılar bu arkadaşlar :) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 menim kırmızı beyaz! türklüğüm doğmamış çocuklarımda bile mevcut (üroloğa görünülmeli aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Tugay - Aptal olduğu için atılmıştır said: Ayrıca Dünyaca ünlü Manowar grubu Türk tarihine düşkün olduklarını belirtmişlerdir.Türklerin savaşçı özelliklerine hayrandırlar. Judas Priest konserde Türk Bayrağı açmıştır. Testament konserde Türk Bayrağı baskılı bir tişörtle sahneye çıkıp saygısını göstermiştir. Ve daha sayamacayacağım bir sürü grup.. Esenlikler... Akabinde cevap ve ban gelir said: Bu satanist gruplar, şeytani tür şeylerden hoşlanırlar. Türk bayrağı açmalarında ki sebepte Türkleri şeytani, barbar bir millet olarak görmelerinden kaynaklanıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 havada karada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 OBAMA OGUZ TURKLERININ ZENCI BOYUNDAN IMIS, DOGRU MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 benim 6 harfliyi ekler 10 harfli yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 vay arkadaş said: Şuan çin sınırları içinde kalan ve çin tarafından yasak bölge ilan edilen yerde TÜRK piramitleri olduğu idda edilen piramitler bulunmaktadır kandaşlarım ve bu piramitlerin mısır piramitlerinden daha yüksek ve daha büyük olduğu saptanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 komik bi durum yok bence ortada, tam tersine. "KAHROLSUN HÜMANİZM" yapmış adam imzasını, hakkaten bu adamlar insan olamaz, açık açık ırkçıyız faşistiz diye bagırıyolar youtube kapatılacagına şöyle salak beyinyıkama siteleri kapatılsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 cidden niye kapanmıyor bura. kendileri dışında herkese etmedik hakaret yok. kimse ciddiye alıp mahkemeye mi vermiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kapansa ne olacak sanki, tekrar açacaklar. zaten önceki siteleri kapanmış bunu açmışlar. çok mu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sade kapanma değil yaptıkları da suç. orda yazı yazanların yargılanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Millet islamic hacker team falan kuruyor boyle, cyberterror usulu, bunlar da bir yolunu bulurlar kesinlikle, hayattan permaban lazim bu adamlara acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bide atatürk yapıyolar ya avatarlarını, o cok dokunuyo... indirek şu siteyi aşşagı ya, yokmu haxxor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 offf sesli sohbet odaları varmış, aramızdan birinin oraya sızıp olanları anlatması lazım.. şifreyi herkese vermiyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 MERABA ANAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar