Todesengel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben pazartesi geleyim birisi gelmez falan beni seçerler belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: organizasyon kötü. beğenmedim valla nesini begenemdiniz anlamadim begenmeyenler solesinde sebebini duzeltmeye calisalim elimizden bisey geliyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 mesela elemanlar pazartesi gelemiyolarsa yerine başkalarını seçelim dimişsin. seçim işi burda yazılanlara göre olamazmı ? yarın 9 da online olamayan birisi belkide çok istiyo katılmaya listeye göre yapın derim. eğerki maç saatinde eksik olursa o zmn yerine adam alınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kurbağa çok haklı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 seçimi bilmem ama pazartesi efsane dota döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: mesela elemanlar pazartesi gelemiyolarsa yerine başkalarını seçelim dimişsin. seçim işi burda yazılanlara göre olamazmı ? yarın 9 da online olamayan birisi belkide çok istiyo katılmaya listeye göre yapın derim. eğerki maç saatinde eksik olursa o zmn yerine adam alınsın. +1. Mesela ben dersim yüzünden gelemeyeğim ya da 10 gibi evde olabileceğim ve seçilemicez? Sadece kaptanlar toplaşıp msnde halletse bile olur bu. Ayrıca serverda o kadar kişi toplanırsa sanıyor musunuz ki çok rahat şekilde yapılır o iş? Hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ohoo, daha seçmelerde başladınız ağlamaya "işim gücüm var bıkbıkbık" diye, maç zamanı geldiğinde de aynı boku yiyeceksiniz kesin :@:@:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Katılmaktayım, hayvan gibi geyik döncek, en az yarısı gelmeyecek falan insanların. Hali hazırdaki kaptanların ibr araya gelmesi bile yetebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 öküz gibi flood çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 pazartesi yapılsın işte maçlar bu kadar kişiyi bi daha zor onlien buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 o chat kanalında 25 kişinin toplandığını düşünemiyorum cidden küfürler ve floodlardan seçim yapamıycaksınız. bence takım kaptanları msn de seçsinler burayada yazsınlar daha güzel iş olur. maç günlerini belirlersiniz 2 takımada uyarsa o gün yapılır. eğer ki o gün eksik olursa o zmn yedektekilerden insan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ozel bir kanala girer, geleni kicklerler kermit, niye o kadar dert ettin ki bu adam secme organizasyonunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 iide babam bak yukarda pyro ne demiş saat 9 da dersim var demiş senin önemli bi işin var o saatte ama turnuvaya katılıp eğlenmek istiyosun o satte gelemiyosun diye başkasını alıcaklar yerine mantıklı değil bana göre kendi aralarında seçsinler ne farkedicekki hepimiz bi arada olunca sanki chat kanalında en uslu duranımı ilk seçiceklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bende gelim seçmelere bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Turnuva da başarılar dilerim ama şu var, blekkaos lamerini alan takım yattara... Sevgiler & Saygılar Sina paşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hersey guzel ama seribaslari cok kotu sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ya durumunu belirtir gelemicem yarın diye. onun haricinde işe geiyk olarak baktığımdan normal herşey ayrıca SAHADA KONUŞURUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Tharkas´i cikar, seribaslarina 1 v 4 teklif ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Adımı adam getirmesem de listeye ekleyebilir misiniz. Geliyorum seçmelere. Patide 5-10 değil, 500 kere oynamışımdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: iide babam bak yukarda pyro ne demiş saat 9 da dersim var demiş senin önemli bi işin var o saatte ama turnuvaya katılıp eğlenmek istiyosun o satte gelemiyosun diye başkasını alıcaklar yerine mantıklı değil bana göre kendi aralarında seçsinler ne farkedicekki hepimiz bi arada olunca sanki chat kanalında en uslu duranımı ilk seçiceklerde. bir sekilde bir secim yapilacaksa neye gore yapilsin kermit? herkesi dahil edebiliyorsak zaten edelim. edemiyorsak da bir sekilde birilerinin elenmesi lazim ki, bir tarih koyup ilk oyunlarin oynanabilecegi gunde bir secme yapmak bence o kadar da sacma degil. zaten seribaslarindan birisi cikip da "su adam yok ama gelicek, aliyorum ben" dediginde kimse cikip da "yok lan, alamazsin" diyebilecegini sanmiyorum. bir sekilde bu organizasyonu yapacaksak tas koymayin da bir yapalim hele, sonra tekrar yapilir, buna katilamayanlara oncelik verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 adam seçmelerde yerine oyuncu oynatırsa nolcak ? :D mesela wish cons yerine oynicakmış diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 @Mum:la ben taşmı koydum tmm yapılsın nasıl istiyosanız ben senle tartışmam kardeşim çok mualefetsin ya sen asjdasdhkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sakiniz lan karışma sen ağzını burnunu kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 emanet geliyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar