Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Melike Öcalan, geçen yıl noktaladığı evliliği hakkında ilk defa konuştu: 18'imde tanıştım, 28'imde boşandım. Kezban gibiyim. Ama artık co-pilot olmaktan kurtuldum, direksiyona geçtim! http://img.sabah.com.tr/im/2009/03/07/BBD31ED0F1DD2047814C4D81r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kezban olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cahil, saf ve tecrübesiz yurdum bağyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kütür kütür değilmiş çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 aşağıdakilerden hangisi soru olabilir? 1 - kezban ne demek şimdi? 2 - bu kim ki böle kaçında evlenip kaçında boşandığını öğrenebiliyoruz? 3 - bi de üstüne güzel de değil ki? 4 - bu be abicim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kezman vardı bide psg'de şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 apo nun amca kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kezban (far.) ka. 1. bir yeri yöneten kadın kahya. 2. ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. kadının dediğinden ne anlanışılır bilmiyorum. :S ne oluyor bilemiyorum kadının demek istediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar