THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Liste 1)THARKAS 2)Blaq 3)alatariel 4)Crematorium 5)cons 6)barbu 7)Asteroth ? 8)black-ice 9)Dartanian 10)arcane 11)skyfire 12)ekmek 13)tunca 14)deadwoll 15)arma 16)fede 17)utterable 18)zaugna 19)blackchaos (eyvah eyvah) 20)mum 21)kermit 22)vivavale 23)deathlord 24)pyro 25)Sparkcaster 26)lopeth 27)masticore 28)forgiver 29)reksa 30)elaidi :( 31)zegna listede olupta katilmayacaklar mesaj atsin bana ozelden. listede olmayipta katilacaklarda mesaj atsin. su an 20yi gectik 4 takim yaparsak oncelik duzenli olarak paticik serverinda oyniyanlara verilecek tabi olmadi 5. takim yapip lig usulune donebiliriz ama saticilar olacagi icin her takima 1 yedek konmasi taraftariyim. yani 30a falan dayanirsak 5.takimi yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 o kadar nub var neden ben eyvahlanıyorum :( DAHADA GELMEM LAN ayrıca seni dün 4kere kestim seribaşı olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 patide düzenli oynamayanları her takıma yedek olarak alsak fena olmayabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bazı kisileride ilk defa goruyorum onlar patide kullandiklari (serverinda) nickleri ozelde natarlarsa sevinirim ki kim yedek kim degil karar verelim. saat 12 ye kadar kaydinizi yaptirdiniz yaptirdiniz sonra torbalar icin anket yapicam:) o yuzden soleyin millete hala ses vermemis zegna sly fizban osso falan var hatta oteki topicte gelirim diyip buna yazmiyanalr var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 benide ekleyin anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 dotaya ekle beni de mum dikmek manasındaydı o post :) chamber da varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 netten mi oynanıcak şimdi ? Netten'se bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 netten nettende ne zaman yapılcak bu turnuva ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bide tarih belirlendikten sonra ok leyip gelmeyene bi yaptırım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 zeg fln seribaşlarını çeksin sıra belirlesin, servera girelim sırayla adam seçsin ilk torba. Hem kim turnuvaya katılıo daa raat belli olur, seçmeye gelmeyen adam maça hiç gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Roll atak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 aliyi unuttuk gene:( özür diliyoruz. çok tepki geldi yapıcak bisey yok ekledim listeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 fazla eziyorum diyemi yazmadınız beni lan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 baya küfür ettim o yüzden zegna nası yazmazsınız diye admin arkadaşımız dedim bunlar bişiler dediler hop dedim akıllı olun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Beni 1. torbaya koyacaksınız sanırım? Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Niye soru işareti var bende, katılıyorum ben tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 5 kişi katılamıyormuyuz aynı takımda oynamak istiyoruz tabi :) karma olmuyacaksa 5 katılabiliyorsak bizde geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 turnuva bittikten sonra ekmekle penth aynı torbaya girer aga bunu unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 barbu skyfire deadwoll vivavale Sparkcaster masticore forgiver serverdaki nicklerinizi ozelden tekrar atarmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ehem listenin son hali 1)ELESSO 1)THARKAS 2)Blaq 3)alatariel 4)Crematorium 5)cons 6)barbu 7)Asteroth ? 8)black-ice 9)Dartanian 10)arcane 11)skyfire 12)ekmek 13)tunca 14)deadwoll 15)arma 16)fede 17)utterable 18)zaugna 19)blackchaos (eyvah eyvah) 20)mum 21)kermit 22)vivavale 23)deathlord 24)pyro 25)Sparkcaster 26)lopeth 27)masticore 28)forgiver 29)mulgear 30)elaidi 31)zegna 32)penth 33)dela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 3 adamla geliyorum, olur mu? geç mi artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 pati dışıysa olmaz o 3 adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ben varim. Orcun´dan olcam. /wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar