THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 evet lan party olayi briaz kastirir su an o yuzden netten yapalim ilk partiyi. gene 4 takim maclar gece yapilicak gun belli degil hafta sonu olur herhalde saatler 21:00-02-00 civari olur. 4 takim olacak daha once belirtitgim sekilde kurucaz. 3 mac yapilacak 2 mac alan finale kalir kalan iki takimda 3.4. yarisina girer. 1.olan takima title verilebilir belki sorariz onu. kesin girecekler mesaj atsin ilk 20 kisi asil kalanlar yedek olur yedekleride paylastiririz. ilerle iletisiim icin falan msnimi veririm o sekilde organize oluruz. var misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 VARIM DİYOOOORR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Varım ama tung gelirse yokum mh falan açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 buna da varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Büyük hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 arkanda ben varım çünkü :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 4 lü lig olsun eleme yerine, çok istenirse ilk 2 bi playoff finali yapar. her takım 3 maç yapar, 2 maç yerine. Daha adaletli olur herkes herkesle oynar ve çok da bi zaman deişikliği olmaz. + 30-60 dk max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yapicak bise yok ama en nihayetinde tungun mhci oldugunu zaten biliyoruz ona gore haraket ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 4 takim az degilmi lig icin hani 5 olsa ok de 4 zaten turnuva işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 şimdi benim takımım senin takımını eleyip finale çıktığında 3. lük seni tatmin edicek mi? Onun yerine dier 2 maçını kazanıp 3/3 yapan ben ve diğer 4 şanslı insana karşı bi şansın daha olsun istemez misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 valla benim takimim yenilmez o yuzden empati kuramadim ahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 İkincilik için amma tartıştınız yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 host 65 ark var, üstten yer açar mısın? fdsf şaka bi yana ben katılmak ve dövmek istiyorum ancak takım falan yok bi tane ark var nasıl olacak tam anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 patide dota oynamayı bilen varmı ki pehh ben tek siz hepiniz ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bende varım tabi her zaman ki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ben varım! Takımları kura ile dağıtalım bence. Aksi takdirde başlamadan kazananı belli olur. Veya imba insanlar, siz kendinizi biliyorsunuz, aynı takımda birleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ya seviyeye göre kuralar olur da nasıl olcak net üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bende varımda $ifremi unuttugumdan gene Allah acc ı ile gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben de varım, takımımı maç zamanımı söleyin geleyim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mneh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Modsuz olcak heralde oyun değil mi :D daha doğrusu herkes kendi base'inden seçceği herolarla olması lazım ben böyle gördüm büyüklerimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar