bozuk link
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Kızsız adam
ben gulmedim buna nedense
geçen bende izledim facebooktan. saçma geldi bana başları güzel başladı ama eglenemedim...
ahahah güzlemiş be bazı bölüleri daha iyi işlense katıla katıla gülebilirdim :) absürd komedi olmuş
artik birilerinin, film cekenlere, boxer giymis birinin kicini kasidigi zaman komik bir goruntu olusturmadigini soylemesi lazim.
pff bu ne ya.
çok kötü ya
ahah süper la
yani bukadarmı gıcık mimikleri olur bi insanın, esprilerde cacık
millet beğenmiş bide
millet beğenmiş bide
kötü.
Başarısız.
olmamis
kötü
Çok kötü.
kötü değil de. film gibi saçma olmuş. komik ama
Sonuçda Emek Saygı Duyarım. Komik bişi degilde Trajik bişi beklenmesi mantıklı olabilir.
kısa film olarak bakıldığında çekimler açılar falan gayet başarılı da, fikir, espriler, başroldeki dayı hariç geri kalan bütün oyunculuklar rezaletin de ötesinde. insanın yüzünde tebessüm oluşmaz mı lan izlerken bişeyi.
ben filmin konusunu da anlamadim neyi anlatiyo?
hakkaten ben de onu düşündüm.
Issız Adam filmine gönderme yapmış
bence olmuşta yani fikir güzel dediğiniz gibi biraz daha komik olmayı başarabilirdi ama yine de güzel
bence olmuşta yani fikir güzel dediğiniz gibi biraz daha komik olmayı başarabilirdi ama yine de güzel
Dr. Oetker'e güldüm. Onun dışında ııh
bizim okuldan cocuklar yapmıs, dun de okan bayukgen'in programına konuklardı galiba. garsonlardan sagda gozuken kac senelik arkadasım, ama daha yeni ogrendim boyle zibidilikler yaptıgını, ilginc surpriz oldu :)
başrol frodo mu :D
super bisiymis bu acayip guldum uykum acildi
Öne çıkan mesajlar