Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 GS FBninde 3 yıldız takmaya hak kazanmasından sonra şimdi formasına Uefa ve Süper lig amblemi koyma kararı almış. Yakında TSYD kupasını kaç kez kazandığını falan da yazıcak takımlar formalara galiba :) [Bu mesaj Absolut tarafından 14 Mayıs 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ehueueu[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya bu ego tatminini anlamıorm ben hala ne saçma şeyler ya yok yıldız davası yok o kupa davası alla alla komik yani ve bence saçma italyada 10 yılda 1 yıldız veriolr kimsede çıkıp 5 seneye 1 yıldz verin biz 2 yıldz istyrz demiyor aklı başnda olunca tabi insanlar böle oluo ispanyada da böle bişey yok garip yani gerçekten...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 5 yılda bir yıldız verilmnesinin sebebi Federasyon başkanının Trabzonlu olması. Eğer 5 yılda deilde 10 yılda bir yıldız verilseydi TS alamazdı...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ayrıca italyada juventusun 26 yada 27 sampiyonlugu war 5 yıldız zaten biraz fazla olurdu :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 abi brezilyanında 4 tane war olsun(gorsel olarak dedim polemik yapmayın) ama biraz ileriyi gorursek turkiye gibi bir ulkede insanlar 3 buyuklerin dısındaki bir takımı geliştirmeyi dusunmeyip gelişen takımlar uzerine yardımını surduren bir zihniyetle devam edersek 20 yıla kadar herkesin 4-5 yıldızı olacak o zmnda boku cıkacak...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 14 Mayıs 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 işte yıldız çıktı şimdi takımlar post kasıyor bence kaldırsınlar yıldızları millet boş yere ligde post kasmasın[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bak mesela bende var :) gif i çok olanın pipisi de o kadardır :-P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 fenerbahçenin 3. yıldız almasıyla alakası olabilir mi bu durumun?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bence çokda iyi yapmışlar =) süper bi satış stratejisi adamlar şimdi fenerinde 3. yıldız almasıyla değişik bir forma piyasaya sürüp lig öncesi önemli gelir elde etcekler.Kim düşündüyse tebrik ediyorum =D böle bi forma çıksaydı ben şahsen alırdım, ama napalım bizim uefa şampiyonluğumuz yok =Pp[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya yildiz olayini bimiyorumda yalvariyorum bir kere nike forma giydirsinler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 En azından aldıda formaya ekliyor baskaları gibi her tarafı yıldız dolu formayı surmuyor pıyasaya[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bişi demiyoz zaten başarılarına ama bide laf atmadan dursalar belki bugün buralarda olmicaklardı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yanlız harbi galatasarayın yaptığına "çingenlik" denir yaw. :) madem koyacaktın ilk aldığında koysaydın.ama şöyle iyi bi yönü var bu boktan formalardan kurtulma ihtimalimiz var.uzun süredir güzel formaya hasretiz.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sanmam yalandır yani ole bi danalık yapmazlar herhalde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben bunu çingenlik yerine ticari akıllılık olarak yorumluyorum.Fenerin 3. yıldızı aldığı yıl yapmaları dahada bir efektif olmuş.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 fakiriz abi işte neyin ticaretini yapıoz:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 iyidir ya, herkez bi forma alsa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yahu 5 mılyonluk mac bıletını alşamıyorsunuz sız daha ne forması ? Baslarsanız kontor satıslarına. Hatta bır ara bır geyık vardı, turkıye'den herkes 1 dolar versede ıyı transfer yapsak dıey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Gülmememı lazım napıcam sımdı ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yazık ya sidik yarıştırmaktan öte gitmiyo ebedi dostuz ayakları çekmesin gs. Bir FB li olarak GS nin bu durumlara düşmesine üzülüyorum gerçekten ama GSlilerin FB liler gibi duyarlı olup FBnin kötü günlerinde en ufak üzüntü göstermediklerini gördük geçen sene. Yapıyolar yapıyolar ondan sora biz feyirpiley çerçevesinde şeediyohk..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: _Tora_, 14 Mayıs 2004 11:06 tarihinde demiş ki: ayrıca italyada juventusun 26 yada 27 sampiyonlugu war 5 yıldız zaten biraz fazla olurdu :) 27 tane warda bizimde yaknda öle olcak ztn yani görcez o halini takımların ya o zamana kadar trabzon şamp olamazsa nolcak full yıldz artk forma ahaha bence saçma bi olay bu da ego tatmini işte[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bildiğim kadarıyla bir takım 20ye ulaştığında 10 şampiyonluğa 1 yıldıza dönecek sistem ama emin değilim gs'nin yaptığı gayet mantıklı bence iyi para kıracaklar 100. yıl öncesinde. yani ben gsli olsam gider alırdım ki gsliler zaten alacaktır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Kedi ula$amadigi cigere pis dermi$...[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Fener de şimdi 6-0 için özel forma üretir maç dvdsi çıkarırsa şaşırmam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar