eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bence kız süper[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Halfmumi, 18 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: Doggy bulaştırmayaydın beni buna :P Bırakamıyorum şimdi günde 3 vakit resmine bakmayı bi ismini soyledim be huehue sen dunden hazirsan ben naapiiim[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bidakka layn Diane Kruger la BEP deki kız aynı mı? hö?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oooo hoooo Qui sen ultima yüzünden uçmuşun ya...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 OH HOOCHİ MAMA ! HATUN dediğin budur ![signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yoo black eyed peas'ın fergie si başka biri be onu nerden çıkardınız şimdi adı üstünde Diane Kruger küçükken bale kariyeri yapmış 15 yaşında ciddi bir sakatlık şettirince bale hayatı bitmiş sora manken filan olmuş işte ole ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bu kızı bırak kacırmayı, toplardım truvayı saldırırdım yunanistana orayıda yakardım döner truvayıda yakardım. tek kelimseiyle dünyayı kana bulardım. işte bu kadarda tehlikeli bi adamım.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bırakın heleni falan, briseistir olay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abi yanlız ben bu kız güzelmi, değilmi karar veremiyorum. filmde sahnelerin çoğunda çok güzel gözüküyor.ama bazı resimelerini gördüm onlardada o kadar güzel değil[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya ilk resimde güzel çıkmış da onun dışındaki hallerde pek bir güzellik göremedim ben.[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ra_d sana katılıyorum filmde zaten tutuldum böyle ama bi araştırmaya başladım resimler falan troy harici resimlerinde o kadar büyük bi güzellik yok hayal kırıklığına uğradım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 İşte güzellik değil "fotojenlik" kızın olayı. Kamera karşısında eğer doğru pozu verirse çok hoş gözüküyor estetik olarak ama o pozu yakalayamayınca 0[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 cok guzel bencede ama sexy degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bıshop, 18 Mayıs 2004 22:06 tarihinde demiş ki: bu kızı bırak kacırmayı, toplardım truvayı saldırırdım yunanistana orayıda yakardım döner truvayıda yakardım. tek kelimseiyle dünyayı kana bulardım. ehuehue Ben tüm evreni fethederim,istesin... Orion yıldızından,Nebula galasisine,Plütondan güneşe ne var ne yok alayını alırdım... ahh helen ahh...yaktın benii... H asretinle yandı gönlüm, E ridi gözlerim,ne yaşlar gördüm, L ütfedip bir kere baksan, E ndamı bir hiçe saysan, N e istersen söyle,zamanı bile geri götürürüm... offf off...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 oha adam helen le akrostiş yaptı işte türk gücü abi...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ya bunun Fredy ile bi alakasi var mi? *!kosarak asagi atlar*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 HAHAAHHA Quivalen-soth KOPTUMM ;)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bence bu kız yerine Şu American Pie 3 te hani evlenecek kızın kuzani vardı ya(sarışın) o olmalıydı.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 gladyator de oynayan o degildi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Solaris'te oynamisti o...Elmacik kemikleri igreanch[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Huhauhaha Dres acayip sallamışsın ama :lol: O kadının adı Saffron Burrows. Daha önce Solaris filminde oynamadı. Daha önce oynadığı filmlerden Frida (2002), Enigma (2001), One Night Stand (1997) filmlerinde inatla hatırlamasanız bile Deep Blue Sea (1999) filminden kesinlikle hatırlayabilirsiniz. Gladiator filminde oynayan kadın ise Connie Nielsen' dir. Onu Mission to Mars (2000), One Hour Photo (2002), The Hunted (2003), Basic (2003), hele hele The Devil's Advocate (1997) filminden hatırlamamak mümkün değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yaşa uygun arıosanız keira knightley var (pirates of the carribbean) 85 li. saffron burrows troy da baya bi boyalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar