Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diane Kruger[Troy-Helen]

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

said:
Halfmumi, 18 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
Doggy bulaştırmayaydın beni buna :P Bırakamıyorum şimdi günde 3 vakit resmine bakmayı

bi ismini soyledim be huehue

sen dunden hazirsan ben naapiiim[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

bu kızı bırak kacırmayı, toplardım truvayı saldırırdım yunanistana orayıda yakardım döner truvayıda yakardım.
tek kelimseiyle dünyayı kana bulardım.
işte bu kadarda tehlikeli bi adamım.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 18 Mayıs 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
bu kızı bırak kacırmayı, toplardım truvayı saldırırdım yunanistana orayıda yakardım döner truvayıda yakardım.
tek kelimseiyle dünyayı kana bulardım.

ehuehue
Ben tüm evreni fethederim,istesin...
Orion yıldızından,Nebula galasisine,Plütondan güneşe ne var ne yok alayını alırdım...

ahh helen ahh...yaktın benii...

H asretinle yandı gönlüm,
E ridi gözlerim,ne yaşlar gördüm,
L ütfedip bir kere baksan,
E ndamı bir hiçe saysan,
N e istersen söyle,zamanı bile geri götürürüm...

offf off...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Huhauhaha Dres acayip sallamışsın ama :lol:

O kadının adı Saffron Burrows. Daha önce Solaris filminde oynamadı. Daha önce oynadığı filmlerden Frida (2002), Enigma (2001), One Night Stand (1997) filmlerinde inatla hatırlamasanız bile Deep Blue Sea (1999) filminden kesinlikle hatırlayabilirsiniz.

Gladiator filminde oynayan kadın ise Connie Nielsen' dir. Onu Mission to Mars (2000), One Hour Photo (2002), The Hunted (2003), Basic (2003), hele hele The Devil's Advocate (1997) filminden hatırlamamak mümkün değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...