deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Haha Absolute iyi çalışmış dersine cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Absolut said: Ben bunların hepsini zaten 2 yıldır kullanıyorum. Ha sen arka planda MsN açıkken GPS programınla sehir içinde yol tarifi ile gezip bir yandan beğendiğin yerlerin GPS datalı resimlerini çek bir yandan da telefonun bluetooth ile dosya indiriyor olsun laptopından o zaman konuşalım istersen. Pardoın ya bunları yapamıyordu değil mi tek tek bile iphone :P MrMarvelous said: Absolut said: Iphone gibi yetersiz ve 6 ayda bir yeni yetersiz modeli çıkan bir telefonun varsa ancak 6 ayda bir telefon değiştirirsin. Yoksa N95ten ben gayet memnunum, 2 sene oldu hala piyasadaki her telefonla rahatça rekabet edip yenebiliyor %90 konuda da. Hemde para içinde yüzüyorum :P Nereye yeniyor allaşına ya =) Gel bi test yapalım. Samimi bi şekilde çirleflik etmeden al eline bi kronometre. Wireless hot spot a bağlan, browserınla hotmail a gir yeni bi account aç. Sonra o accountla MSN e gir telefonla. Birine mesaj at. Bu tarz bi karşılaşmada iphone la bunu senin yarın sürende yaparım %100 eminim. Iphone u özel kılan da bu zaten, sen bunu yapmaya çalışırken kitlenir telefonun büyük ihtimalle =) yalan konuşuyorsun =) bende kullandım N95 çünkü. N80 kadar kötüydü. N80 rezaletinden sonra niye koşa koşa onu aldım bilmiyorum. Teoride bunları yapabilir, ama hepsini aynı anda yapmaya çalış bi gün. Tek telefonla tabi, 4 tane N95 in varsa bilemem biriyle GPS e girerken diğeriyle bluetoothdan veri almak falan sayılmıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Hepsini bir arada iPhone yapıyor yani? Tek tek bile yapamadığı işler gayet fazla o seride Abso'nun dediği gibi. İşlev, tercih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yav arkadaşlar, bakın her zaman diyorum. Boşuna kapışmayın. Aynı anda MSN e bağlanıp, GPS'ten yol tarifi alıp, Laptop'tan bluetooth ile dosya aktaracak arkadaşlar gidip N95 alarak işlerini karınca hızında olsa da halledebilirler. Bunun yanı sıra bazı özelliklerden ve multi taskingden feragat edip, işlerini sıra ile yapma ilkesini benimsemenin karşılığında sorunsuz ve hızlı çalışan, malzeme kalitesi çok daha iyi bir telefon almak isteyenler de iPhone alsınlar diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ben de diyorum zaten onu roket, aylardır hatta. O bile kabul görmüyor ama Marv ve birkaç benzeri tarafından. EN KRALI ELMADIR NOKTA olacak illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Masticore said: Bluetooth'la bel altı vurmussun yalnız :P ibluetooth çıktı bu arada dosya transferi yapılabiliyor artık http://www.medevil.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bahalim iphone os 3.0 nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Garadia said: ibluetooth çıktı bu arada dosya transferi yapılabiliyor artık http://www.medevil.net/ JB ile ve paralı galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 jb ile cracklersen parasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Halamın neleri olsa dayım olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Palm Pre'nin cikis tarihi 1 Temmuz olarak aciklanmis. Bence beklemeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Palm Pre yi ben de merak ediyorum, Palm'ın son kurşunu bu. Bu da tutmazsa bitecek Palm artık. Ayrıca Blackberry Storm u da çok merak ediyorum Türkiye'ye gelir gelmez bir incelemesini yazarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yanlız Palm Pre epey güzel olmuş. 3. iphone yerine alınabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 abin 18 i tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://www.thgtr.com/consumer/20090326/index.html incelemesinde bir karşılaştırma var sonuç bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 toms hardware said: Nokia Tube" olarak dedikodularının çıktığı ilk günden beri "iPhone'u bitirecek cihaz" olacağı umut edilen 5800, bence iPhone ile yarışmaktan uzak bir ürün ve kesinlikle iPhone ile aynı kulvarda değil. En iyisi "iPhone katili" ümitlerimizi 2009 sonunda piyasaya çıkması beklenen Nokia N97'ye saklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 şubat sonrası üretilen 5800larda ahize hoparlörü probleminin olmadığı yazıyo incelemede. şubattan sonra üretildiğini anlamanın yolunu bilen falan var mı? almayı düşünüyorum, sonra servislerde falan uğraşmiyim. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 fiyat olarak i phone u bitirdigi dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yıldız kare 0000 kare tuşlayınca çıkması lazım. tam hatırlayamadım orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 evet orda piyasaya çıkış tarihini yazdı, saol. telefon almadan önce o kodu yazmama falan izin verirler heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 MrMarvelous said: toms hardware said: Nokia Tube" olarak dedikodularının çıktığı ilk günden beri "iPhone'u bitirecek cihaz" olacağı umut edilen 5800, bence iPhone ile yarışmaktan uzak bir ürün ve kesinlikle iPhone ile aynı kulvarda değil. En iyisi "iPhone katili" ümitlerimizi 2009 sonunda piyasaya çıkması beklenen Nokia N97'ye saklayalım. ... mesajının sahibi, bana manevi değeri yüksek bir insandan iPhone hediye geldi de mecbur kullanıyorum diye sürekli "tükürdüğünü yalarsın böyle ehu" gibi laf atan kahve boyumuzun 1.5 sene önceki mesajını gösterdi bir arkadaşım az önce eheh. MrMarvelous said: Kırıyorlar çalışıyo türkiyede. 2 tane sazan arkadaşım koşmuş almış... Ama software update yapamıyorlar, yaparlarsa kırılan sim kilidi eski haline dönüyomuş :D Ayrıca iphone bence süper luzumsuz bir alet. Video çekmeyen bir kamerası var, bluetooth unu sadece kulaklığa bağlanmak için kullanabiliyosun falan. Benim cep telefonunda aradığım tüm elzem özellikler bu alette yok. iphone yerine git ipod touch muydu dokunmatik olanı ondan al, yanına da kral bi telefon al tamamdır Sükunet vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Hohohohoooo seçimde bile böyle çirkeflikler yapılmadı yaw, içine oturmuş olmalı ki kankilerinde 1.5 sene öncesinin postlarını karıştırmışsın... Kem küm etmeyecem merak etme, onu söylediğim zamanlar iphone um yoktu. Ayrıca ilk nesil iphone döneminden kalma bir mesaj o. Iphone 3G çıktığında adamların pazarlama tuzağına bende kapıldım ve sırf başkalarından eksik kalmamak adına 2. telefon olarak aldım. iyiki de almışım. Şimdi tek telefon kullanıyorum o da iphone, esas telefonum olan 8800 sciroccoyu da kutusuyla kaldırdım evladiyelik olsun diye =) o da çok sevdiğim bir telefon çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o degil de, harbi super bir kapaktir bu =) arastirmaci gazeteci kisiligini takdir ettim bacyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 6 ay öncesinden bak Baggio said: Artık her bi zengin alır spyware'li kazık iPhone'ları :) hiç değilse böyle söylemler üstüne iphone alıp kullanmıyorum. döneklikse konumuz seninki alası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ben kendi ellerimle almadım bari güzellik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar