BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 aha da mesela ben[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sen merak salma mosqi void spec eld durlag warden bt bot bloodscalp battle specced healer druid zuh asçahislim - personal bodigart excuse - healer druid hemde grp ldr alvira - rp leecher bard guinessa çençantir - me me me me! waryor a.k.a Lorand (gral, über insan, mükemmel yaratik pörfekt kişilik [we lub u]) çençantir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: SeriaLKilla, 16 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: waryor a.k.a Lorand (gral, über insan, mükemmel yaratik pörfekt kişilik [we lub u]) çençantir ahaha grp taki tek pber olarak mezzlenmis fg un ortasina gecip 1 tane pbaoe yapip zibaran, mezzinde icine eden insan ustu varlik :) we miss yaaaa lori!!![signature][hline]Alvira rr1l0 Bard Extasy rr1l1 Blademaster Xalthos rr1l2 Eldritch Xhino rr1l3 Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 excuse diye birsey kalmadi abicim :) goa ya fucktards ve frechfucks dedigim icin banladilar. buldum bir acc alb de oynuyorum bende.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 lorand & alvira emain duo vs l33t albions[signature][hline]Alvira rr1l0 Bard Extasy rr1l1 Blademaster Xalthos rr1l2 Eldritch Xhino rr1l3 Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 oy hatirliom o günü nerdeyse alioduk o albleri zuh komik olan ben bilerek /sui yaptim sen kaç die öle açlarki 5-10 dk seni arayip bulmuşlardi /bow yapasim geldi o alblere ehe lalü sana gelince... sana banlandinmi die sormadik en yakin zamanda grp ldr healer druid olarak gelcen dioz :p emain de bizi aricak midler albler free rp ler nerde die yapacain çevrede cabasi zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Ceti, 16 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: goa ya fucktards ve frechfucks dedigim icin banladilar. nasil yaparlar bunu senin gibi birine?![signature][hline]Alvira rr1l0 Bard Extasy rr1l1 Blademaster Xalthos rr1l2 Eldritch Xhino rr1l3 Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben druid mruid oynamam olm bi daha ben alb li olarak takilirim pesinize. asca ile alvira benimle yeterince ugrastilar odins de zaten :) aslinda ben onlari ugrastirdim ama :))))) asca deter kac var sende direk stun dan cikiyon :P[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: SeriaLKilla, 16 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: sen merak salma mosqi void spec eld durlag warden bt bot bloodscalp battle specced healer druid zuh asçahislim - personal bodigart excuse - healer druid hemde grp ldr alvira - rp leecher bard guinessa çençantir - me me me me! waryor a.k.a Lorand (gral, über insan, mükemmel yaratik pörfekt kişilik [we lub u]) çençantir durlag koş lan herifler seni çaırıo lol[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 SS lerde görünen yeni karakter modelleri nezaman geliyormuş?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 gatagoms gelince yani 2004 kiş kreasyonu zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 şu yazıyı türkçeye çevirebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Catacombs nisan bir deilmiydi beyler, karakter modelleri ciddi gözüküyor oysa ayrı bi expension olmasın. kafam karıştı şimdi[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 rots 1 nisan dı catacombs deil aralikta sanirim gelicek catacombs expenşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aluv sende bi acc wardi ya onu actirip oynarim bare su okul kapansin hele bi heal manyagi yaparim sizi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 asca paticige takilmiyor... (ama sanirim det 3 yada 4 olcakti o mob gibio)[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 14 Mayista Hibler Emaini Zergliyodu Bizde Rp Alamayinca Odinse Gittik Megersem Orda Mid Tum Realm Olarak Parti VEriyormuş...[signature][hline]And İntroducing PekeDeksNolmuş 89'luysam!!!Eeee Ne Alaka?Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 omg nasil bi makine var sende? fps gostergesi yesil oyoy. benim makine o kadar enemy gordumu restart atiyo ehu[signature][hline]Alvira rr1l0 Bard Extasy rr1l1 Blademaster Xalthos rr1l2 Eldritch Xhino rr1l3 Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 radeon 9700 pro amd xp 2400+ series 512 ram(bi tanesi yari yanik ama ondan arada kafasina gor client crash oluyo )[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ama Tum Ozellikler Kapali Highest Frame Rate Yani Ama Best Quality Oluncada Sari Oluyo ... [Bu mesaj Romario tarafından 19 Mayıs 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bu arada asca istanbula geliyomuş nereye gelicek acaba? (cloudsongu cm den sattik 15 p ye onu alcam oy oy oy) [Bu mesaj Romario tarafından 19 Mayıs 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: SeriaLKilla, 16 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: sen merak salma mosqi void spec eld durlag warden bt bot bloodscalp battle specced healer druid zuh asçahislim - personal bodigart excuse - healer druid hemde grp ldr alvira - rp leecher bard guinessa çençantir - me me me me! waryor a.k.a Lorand (gral, über insan, mükemmel yaratik pörfekt kişilik [we lub u]) çençantir NAssı yani ? ne wardeni ?? ne büyüsü bildin ODUN olurum gelirsem..Euheu yeniden baslıcaksanız gelin Albe oom yahu bana gene chr kastırmayın bak gene 3 senede yaparım ben onu 50 ehuaha :)[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ne 3 senesi ya max. 3 gunde lvl 50 cikariyoruz druid/warden filan oynarim diyosan gel odunla oynarim diyosan yine gel ama 3 sene sonra takiliriz o zaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ehehe druid warden fln beni açmıyo ya ...heal edemem ben sonra free rp oluruz bildiin :) ya gelin albe hep beraber oynayalım ishte nie kan döküyoruz hep ..[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar