5ergio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ewt yeni expension E3'te duyuruldu: Catacombs 2004 aralikta çikacakmis bilgisi olanlarin bilgilendirmesini bekliyorum. (Bi site vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Walla her irka yeni class gelio.. yeni dungeonlar, silahlar,moblar bla bla bla.... ama albion clasii cok hosuma gitti..... alblerin yeni classi Ninja cunku ve sadece kendi realmine daliosun :P Mythic wrote: FOR IMMEDIATE RELEASE CONTACT: Rannie Yoo (415) 777-4000 [email protected] MYTHIC ENTERTAINMENT ANNOUNCES DARK AGE OF CAMELOT: CATACOMBS Instanced Content Makes its Debut in New Retail Expansion FAIRFAX, VA – APRIL 14, 2004 – Mythic Entertainment, developer and publisher of the award-winning massively multiplayer online role-playing game Dark Age of Camelot, today announced Dark Age of Camelot: Catacombs™, a retail expansion that introduces new challenges based on underground environments. The expansion will upgrade player character art throughout Dark Age of Camelot, add fresh content and challenges to the game, and introduce new player classes. Mythic plans to make Catacombs available in December 2004. “Catacombs deepens the world of Dark Age of Camelot by adding new content beneath Albion, Hibernia, and Midgard,” said Matt Firor, Vice President of Development and Executive Producer at Mythic Entertainment. “Instanced dungeons support a more casual gaming style by giving players exclusive play sessions for groups of all levels and abilities.” Catacombs’ system of “player versus monster” instanced dungeons will allow more casual players of Dark Age of Camelot to quickly find and adventure in exciting and challenging areas geared to their level. By eliminating the need to search (and sometimes wait) for monster encounters, in Catacombs, players generate private adventuring areas for their groups on their schedule. New technical features for Catacombs include: Major art upgrade to Dark Age of Camelot player character models utilizing the EMotion FX 2 graphics engine that provides more detailed facial features, hairstyles, and skin tones as well as enhanced armor, clothing options and character animations. Instanced content will allow player groups to adventure in “private” dungeons. New content for Catacombs includes: Players can explore a new underground city for each Realm based on the backstory of one of the Realm’s underground player races. Each city leads to new dungeons, catacombs, enemies, loot and adventures. One new playable class for each Realm. Content will be provided for all character levels. About Dark Age of Camelot: Catacombs Catacombs is an expansion pack for Dark Age of Camelot in which players are given the opportunity to explore underground cities – with attached adventuring areas – based on the backstory of one underground player race per Realm. Many of these new adventures will be instanced, giving the player the chance to explore the underground world of Catacombs on their own schedule. The expansion features a major art upgrade to player character models that provides more detailed facial features, hairstyles, skin tones as well as enhanced armor and clothing options. The expansion also introduces one new player class per Realm. Another new class per realm http://www.camelotherald.com/rots/ al buda link burdan bak pek fazla bilgi yokh ama olsun bu kadari bile adama yeter.. :)[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 /slap satoshie rots, goa nin 1 nisan sakasiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hade yaw... abiii baliklama atalama die buna derler herhalde.. :P [Bu mesaj Satoshie tarafından 15 Mayıs 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bababa kendi yemis bide bize baliklama atladi filan diyo lol. 1 nisanda yazsan bunu buraya bizde "aaa o ne lan ne bicim sey o ole" filan desek baliklama o zaman olurdu heralde zuh. [Bu mesaj Xalthos tarafından 15 Mayıs 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben zaten kendim icin dedim lol[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 CHECK THE DATE SILLY GOOSE!!! APRIL FOOLS!!! :)[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 oyoy bi kaç ss buldum hastasi oldum yeni elphlerin elph hatun elph male The new character models are a definite improvement. Dark Age of Camelot's character models have never looked particularly good in the past, but still captured the respective races' personalities fairly well. The new models do a much better job of it, and have especially detailed faces, as well as fully articulated fingers on their hands. Players who prefer the old-style character models will have the option to revert back to those, but after seeing the new ones, we honestly can't imagine someone wanting to go back. In addition to the updated player character models, many of the most common monster models have been redone, as well, and also look much better than before. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yaw bu daoc her gecen gun daha da gusellesio geri mi donsek ne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ahah dön bi druid daha aç zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 euheu yanniz bisiy diyyimmi canim felaket druid cekio eueh rvr de heallamak da zevkli be oyunu birakmadan once onu anlamistim vur vur bi sure sora bayio:)gorunmeyen kahraman uhee walla yaza bi mmorpg oynicam ama hangisi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 daoc oyna daoc yok daha iyisi hepsine baktim ben :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 zaten benimde oynamadigim mmorpg kalmadi piyasada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 daoc oyna bence ozaman ama druid oyna dermiyim bilemicem :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 buffbot lasim olcak biz emain e gittimizde dl de bekçilik yapacak blood hazirmisin bu görev için ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yok olm ben nature druid im hatirlasana rvr de dot la adam kesiorum auhauua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 battle dru yaramaz işe geç onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 heuhe biliorum ama hevesti denemistim iste gene bi kac herif kesmistim:D walla ben baslarsam gene ns sevdasina kapilip 19984194841. ns imi kasarim bastan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 alala olmaz adam gibi support çar aççan durlagdi mosqi idi onlarida getircem zorla :p türk grp u takilcaz free rp olcaz ona buna emain de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 eeuh tamam baba merak etme druid acaris kralindan deli gibi heallarim sizi:) senin char neki sen bastan mi basladin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 konuyu sappittik ozele at bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 buldum bi çar gene oynuycak :p öss den sonra dönerim daoc a sanirim (inşalla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 blood yine 5 ayda lvl50 yapar druid ini :p[signature][hline]Alvira rr1l0 Bard Extasy rr1l1 Blademaster Xalthos rr1l2 Eldritch Xhino rr1l3 Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yok yok ona bi çevre ayarlariz daha lvl20 rr1l1 ken sokariz bi guild e zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: SeriaLKilla, 16 Mayıs 2004 19:37 tarihinde demiş ki: durlagdi mosqi idi onlarida getircem zorla :p türk grp u takilcaz free rp olcaz ona buna emain de yeah givf oyunu eglenmek icin oynayan, kral modunda olmayan turklerle beraber takilmak harbi zevkli olur diye dusunuyorum ;)[signature][hline]Alvira rr1l0 Bard Extasy rr1l1 Blademaster Xalthos rr1l2 Eldritch Xhino rr1l3 Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar