pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o ye nebahat çehre (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5Cnebahat%20%C3%A7ehre%5Cdc5hur-5kd0tcxf5gwz0qaf48s_layout.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 reklamlar bitti hadi sıkıldım ben ya. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 OOOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 harbi OOOOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 behlol yan cizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yarım saat önce izlemeye başladım diziyi, şu şema sağlammış, her bölümü izlemişim gibi hissettim. fena bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahah bihter gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 belliydi behlül'ün vazgeçiceği mektubu gösterip duruyodu zaten zırt pırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 mektubu bulmıcak behlüle bişey olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi hanıma katılıyorum. direk nihal bayılınca anladım zaten dfhjk gerizekalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 noldu şimdi sonunu son yarım saatini izleyemedim en son golf oynuyorlardı.bi de önümüzdeki haftanın fragmanında ne verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sonra işte özet olarak bihter adnana ayrılmak istediğini söyledi, bi de mektup yazdı aldattığını da belirten, mektubu yatağın üstüne koydu, odayı kitledi çıktı, behlülle buluştular kaçmak iç,n, behlül vazgeçti, bihter delirdi, bu arada adnan odaya girdi en son orda bitti fragmanda bihterle adnan yan yanaydı gayet bihter gülümsüyodu felan ondan mektubu okumamış olcak adnan bence. kesin anası bişeyler döndüğünü anlayıp banyo kapısından falan girip aldı sdfs. sonra sonunda da hepsinin surat böyle oldu dehşetle böyle =O oldu, nihal bayıldı, yani büyük ihtimal behlüle bişeyler oldu. okbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 :) teşekkür ederim.grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 düşük bi ihtimal belki ama mektubu biri aldıysa bu kişi matmazel de olabilir belki. bu arada fragmana aldanıp diziyi ona göre yorumlamamak lazım, merak uyandırmak için kafalarına göre başka bir kurgu yapıyorlar orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sipeyskeyk said: noldu şimdi sonunu son yarım saatini izleyemedim en son golf oynuyorlardı.bi de önümüzdeki haftanın fragmanında ne verdi ? abi can ahaahahahahahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu bölümlerde giydikleri giysileri gösteren bir site falan var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 başladı. bu bölümdede topic güncele gelmiştir diye geldim benden önce davranan olmamıs =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 cok sevismeli bi dizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ekşın var ama bu bölümde. behlol ölcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Böjeek said: ekşın var ama bu bölümde. dakikada iki cümle standardını aşamadıkları sürece isterse bomba patlasın. bi açiym bakiym, belki bu hafta da izlettirir dedim ama olmadı, aşk-ı memnu beni kaybetti, otursun ağlasın şimdi senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 biraz yalan rüzgarı, rozalinda tadı var. yılan hikayesi gibi oldu. kabaca tren diyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 nihal için kaçırmadan izledigim tek dizi diyebilirim...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 behlül gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 haftaya bihter behlüle vericeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar