SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sinad said: peyker in geceliğinin üstünü çıkartırken kameranın arkadan çekmesi. bu bölümün en iyileriydi. sinad'ın bu mesajı günün en abaza mesajıydı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Caps var mı dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 diziden sonra bir sonraki haftanın fragmanını veriyor, işte orada matmazelin firdevse shoryuken! çektiğini görüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 firdevs de amma fitne fücur yea. firdevs bihterin anasiydi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 said: peyker in geceliğinin üstünü çıkartırken kameranın arkadan çekmesi. bu bölümün en iyileriydi. NO SHIT! SCREENSHOT OR IT DIDNT HAPPEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Az önce gördüm, heyecana gerek yokmuş, caps koymaya bile değmez, 2 saniyelik olay için bana caps locku açık bıraktırdınız ya lahn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 muahuahua yalnız olmadığımı bilmek mutlu ediyor beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Seks başlasın... sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 peyker çok güzel ama hakkaten. bihterden daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bu hafta upskirt downblouse dekolte mekolte kayda değer birşey var mıydı AGALAR?? Dostum emeğe saygı, paylaşım için teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 tamamini izleyemedim ama bi transparan bir de hediye paketi seklinde bi elbise vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ginaly said: peyker çok güzel ama hakkaten. bihterden daha güzel. peyker 10 numara bi peyker bi de elif.bihter i hiç beğenmiyorum bu hafta iyiydi.ama onumuzdeki haftalarda kopacak mevzular.bide o balıkçılar bi mallık yapıcaklar.hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ovdunuz diziyi, youtube'tan ilk bolumu actim izliyorum. part 2'deyim ama iyi bir acilis yaptilar, suan latin pembe dizileri ile amerikan dizileri arasinda bir noktada gibi. Steady Cam'le cekimler falan. Fakat su isik olayini halledemiyorlar. Profestonel isikci lazim turk tv ve sinema camiasini egitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 2 bolum izledim, siz kacinci bolumdesiniz, 2'den sonra neler degisti bilemiyorum ama bildigin basit turk dizisiymis yani, biraz yanilir gibi oldum basta. Yani yapmacik aile dialoglari, koskocaman kizin "evlenince beni yine seveceksin dimi?" gibi salak sorular sormasi, 13 yasina gelmis veledin 8 yas cirpinislari falan diger dizilerden zerre farki olmayan, ayni karakterleri baska eve koymus bir dizi. Bihter cok guzel yalniz, diziden onu aliyim gerisi sizin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yapmayın etmeyin yakalancaksınız.ulan ben utancımdan ekrana bakamıorm onlar sevişiolar.çok kötü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 son anda yırttılar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yok ya utanma arlanma olur insan da biraz seks-i memnu oldu bu dizi daha da izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aynen bakamadım yalnız. bihter de dizinin başından beri adnan öpünce kazık gibi duruyo behlülle çatır çatır öpüşüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 şu diziyi ne zaman izlesem aklıma pogodi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bihter+peyker=cansın olduğu için mümkün. güzellik açısından tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 reklamlarında da habire bihterle behlülü öpüşürken basılmış gibi gösteriyolar sonra fos çıkıyo. hep taktik bunlar sdfs. ayrıca evet, peyker cokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 pogodi said: bihter+peyker=cansın olduğu için mümkün. güzellik açısından tabi. bihter+peyker < cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ehiirihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 losttan daha heycanlı bitti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Red said: losttan daha heycanlı bitti ahah evet bihter ile adnanın papaz olacağı kesin bu sefer. sezon finalinde de de behlül ile bihter iş üstünde yakalanır yada yakalanıyormuş gibi gösterilir, orada keserler. bir de o matmazel mutasyona uğrayıp, en kral dolapları o çevirecek. (yavaş atın çiftesi pek olur derler). :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar