Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 moncici said: pronoit said: olm hiç dalga geçmeyin tüm sözlükler kitlendi şu an. bence güzel finaldi behlül yabana dönüşerek yaptıklarının cezasını çekti. abi bişey dicem bu çok saçma bi olay değil mi? yani dizi finallerinden, eurovisiondan, fenerbahçenin ezik gibi şampiyonluğu kaçırıp sevinmesinden sonra falan niye sözlükler kitleniyor? bence bunun psikolojisi hakkında sağlam tez yazılır. asıl saçma olan bukadar büyük kitlelerin bukadar boktan bi diziyi izleyebiliyor olması. türk insanının sosyokültürel yapısı hedehödö kasıp sosyal mesaj vermeye gelmiştim vazgeçtim. yazık lan diyip kaçıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Behlülün o son halini duydum çok merak ettim, resmi falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 buyrun, çirkin yapıştırılmış sakallarıyla karşınızda derbeder behlül. behlül http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs014.snc4/34069_104564419594658_100001233016518_28424_3370741_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ya o sakallar..kıl gibi..ne kılı anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 behlül'ün bihter in mezarında teyemmüm abdesti alması çok etkileyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 süper finaldi gerçekten lost u ezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 |Joker| said: Behlül'üm mezarlıktaki tip... tüm bölümü bitirdi bence. Hanelerdeki Kadir olmuş herif be. hangi kadir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 behlülün başka yerlerinden kıllar koparıp suratına yapıştırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Tanıdığım bütün dişiler ağladı yav saçmalık valla. Kızlarım uyanık olsalar onlar bile ağlardı grup psikolojisi ile herhalde. Ama amaç zaten ağlamaktı onların yani 5-6 hanım toplanıp beraber izlediler :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bone said: |Joker| said: Behlül'üm mezarlıktaki tip... tüm bölümü bitirdi bence. Hanelerdeki Kadir olmuş herif be. hangi kadir?DELİ KADİR ÜLEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Behlüle halıfleks yapıştırmışlar sakal olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Zaytung'da Bihter tabancası ile ilgili espiri var , nedir olayı ? Diziyi izlemediğim için göndermeyli alamadık :) Var mı ss ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yanlış okumuş senaryoyu aptal behlül...orda behlül kaşar yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dizinin sezon finalinin senaryosunun bir sokağa düşmediği kalmış herhalde :) bir tarafta üretilen teorilere inat farklı şekilde bitirilen bir dizi diğer tarafta ise saçma sapan bir dizi. hayatlarında tek bir lost bölümü izlememiş olup şu diziyle yatıp kalkanlara harbi üzülüyorum lan dsffgd. edit: ulan lost ne alaka diyecek olanlara, dünyanın en kaliteli dizisi ile kıyasladım ki dizinin dandikliği daha belirgin olsun dsfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dünyanın en kaliteli dizileri kore dizileridir.Lost ise popüler kültürün üste çıkardığı binlerce çekim hatasının bulunduğu saçma bir dizidir. (lostun 2sezonunu tamamen izledim.) lost ergen dizisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hahahaha lost en kaliteli sen ne ictin? ben de istiom ondan lost yillarca izleyenlerin bile iyiki bitti iyicr sacmaliyorlardi dedigi diziydi bence sen lostun hangi dizi oldugunu sasirdin dizinin baslarini izlemis biri olarak kaliteli denebilcegini ama kesinlikle "en" i tasiyamacagini belirtmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 lost izliorum diyen adamdan uzak durmaya gayret gösteriyorum zaten. liseli ergen vs. asdasd hadi azcık ciddi konusayım. lost izlemeyi sosyal ve kültürel olarak marifet sayan tipler bunun bir diziden fazla prim yapmak için kullanılan saçmalık olduğunu bilmezler.( ay lost izliyorum kültürlüyüm misali) cenesindeki sakalı oksayıp ne hallere geldi insanlarımız diyen smiley atıyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abooeeyy. aga izleyici sayısı kaliteyle dogru orantılı degil be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Lost bayikti hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 behlül > locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o değil de intihar sahnesinde ilk kendini vurup yere düştüğünde parmakları kapalı tırnaklar görünmüyor, sonra behlülü gösteriyor sonra tekrar bihteri gösterdiğinde parmaklar açık tırnaklar görünüyor ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Sinbringer said: lost izliorum diyen adamdan uzak durmaya gayret gösteriyorum zaten. liseli ergen vs. asdasd hadi azcık ciddi konusayım. lost izlemeyi sosyal ve kültürel olarak marifet sayan tipler bunun bir diziden fazla prim yapmak için kullanılan saçmalık olduğunu bilmezler.( ay lost izliyorum kültürlüyüm misali) cenesindeki sakalı oksayıp ne hallere geldi insanlarımız diyen smiley atıyorum burdan.yapma etme abi.tamam beğenmiyor olabilirsin ama bence lost gayet kaliteli dizi.ama bencede en iyi dizi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bella said: o değil de intihar sahnesinde ilk kendini vurup yere düştüğünde parmakları kapalı tırnaklar görünmüyor, sonra behlülü gösteriyor sonra tekrar bihteri gösterdiğinde parmaklar açık tırnaklar görünüyor ehau. O tür hatalar çoğu dizide var ya. Pek kasmıyolar onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 özür diliyorum arkadaşlar aşk-ı memnu dünyanın en iyi dizisi sdfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar