senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gerizekalı tene sıkıyor ama, onlar tene değil elbiseye sıkılır, bide boynuna sıktı sonra ovuşturdu, gül kolonyamısı mı o denyo! böyle adamlar bihteri götürüyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 neden tene sıkılmasın abi yetersiz misin. soyununca ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 parfümün bi olayı var herhalde çünkü adnan'ın da parfümünü ve parfüm sıkışını gösterip durdular dakikalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bihter artık kim olduğunu kokusundan anlıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 senko said: gerizekalı tene sıkıyor ama, onlar tene değil elbiseye sıkılır, bide boynuna sıktı sonra ovuşturdu, gül kolonyamısı mı o denyo! böyle adamlar bihteri götürüyor ya... talihsiz bir mesaj olmuş boyun kısmı koklanan ve opulen bir bölge.ben sürekli sevişmeye cıkmıyorum dışarı cıkarken ama cogunlugu tenime geri kalanını kıyafetime sıkarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 parfüm tene sıkılmaz mı ya? amaç terledikçe parfümün kokusunun çıkması değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yok, kıyafete sıkılıyo. gerçe sıkınca her yerine gelir lan işte, sık oralara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Kıyafete değil ter bezlerinin mi yoksa bilememne salgılarının mı ne olduğu yerlere sıkılıyor yanılmıyorsam daha etkili olsun diye. Kıyafete sıkılan uçar gider beaaa gunese çıkınca. Öbür tülü siz terledikçe veya hormon saldıkça çoşuyor kokular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 parfüm tene sıkılır yahu, kim nereden çıkarttı elbiseye sıkılır diye. elbisenin ömrünü azaltır rengini kaydırır, leke yapar, yıkanmadan daha sonra giyilecek elbisenin üstünde bozulur leş gibi kokar. hepsinden önemlisi her parfüm herkesin üstüne aynı kokmaz, tene değecek ki kendine özgü bi koku salsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kokusuna güvenmiyenler elbiseye sıkarki perdelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ten tene değicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya şey vardı.. bu uykusuzun okurların gönderdikleri köşesinde mi neydi bir oğlan kızı evinden alıyordu, kapıda kızın annesi babası falan.. Baba: Kızım çok geç kalmayın ve sakın korunmayı unutmayın. Kız: Ay baba beni utandırıyorsun ay ay hadi iyi akşamlar ayş Oğlan: OLMAZ ÖYLE AGA, ET ETE DEĞECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu matmazel'in ismi ne lan paso nickname ile geziyor ortalıklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 deniz hnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 senko'nun ayağını kaydırmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bahcivan da olmedi gitti yahu. Gerci eglenceli oluyor, gecen bir bolumde Nihal Behlul ile cayirdayken oksuruk sesi duyuyorlar arkadan, Nihal hic istifini bozmadan 'aaa [bahcivan] gelmis' diyordu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 final var kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 çok pis sipoylır aldım yazarım bitersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wesborland171 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bihter intihar eder bahçıvanla birlikte toplu cenaze yaparlar dizi biter geçmiş olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bihterle peykerin birbirlerine veda ederkenki sahnesi bence iyiydi.yada peyker büyüleyici geliyor bana o yüzdende olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dizinin en guzel kizi peyker zaten normal ole gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 En sonunda adanan bey matmazele atlıcak, ölemeyen bebe behlülün müstakbel eşine kayacak, behlülde cinsiyet değiştirip bihterle aynı eve çıkacak. Adnanın ufak oğlanda oturup olayları mal bakışlarla izleyecek. Böyle bir son yakışır bence gayette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 direk bıraksalar bile olur.geçen sene daha güzeldi.bu sezonda ise 5 bölüm atlayarak izleyen bi insan bile nelerin döndüğünü anlıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben dizinin 2 bölümünü izledim ve olan herşeyi biliyorum neredeyse. çünkü sürekli aynı şeyler oluyor bir tek behlülün kitlemediği matmazel kaldı onu da bu bölümde aradan çıkarırsa dizi bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ABI HALA BİHTER BEHLULE KAVUŞACAK MI BILMEMNE KITABI OKUMADAN DIZIYI IZLIYORUM TAYFASI BEN OKUMADIM KITABI BEN BILE BILIYORUM TIPIK TURK DRAMASI DSFGSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar