senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gerizekalı tene sıkıyor ama, onlar tene değil elbiseye sıkılır, bide boynuna sıktı sonra ovuşturdu, gül kolonyamısı mı o denyo! böyle adamlar bihteri götürüyor ya...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 neden tene sıkılmasın abi yetersiz misin. soyununca ne olacak ?
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 parfümün bi olayı var herhalde çünkü adnan'ın da parfümünü ve parfüm sıkışını gösterip durdular dakikalarca.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bihter artık kim olduğunu kokusundan anlıyo sanırım.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 senko said: gerizekalı tene sıkıyor ama, onlar tene değil elbiseye sıkılır, bide boynuna sıktı sonra ovuşturdu, gül kolonyamısı mı o denyo! böyle adamlar bihteri götürüyor ya... talihsiz bir mesaj olmuş boyun kısmı koklanan ve opulen bir bölge.ben sürekli sevişmeye cıkmıyorum dışarı cıkarken ama cogunlugu tenime geri kalanını kıyafetime sıkarım :)
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 parfüm tene sıkılmaz mı ya? amaç terledikçe parfümün kokusunun çıkması değil midir?
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yok, kıyafete sıkılıyo. gerçe sıkınca her yerine gelir lan işte, sık oralara doğru.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Kıyafete değil ter bezlerinin mi yoksa bilememne salgılarının mı ne olduğu yerlere sıkılıyor yanılmıyorsam daha etkili olsun diye. Kıyafete sıkılan uçar gider beaaa gunese çıkınca. Öbür tülü siz terledikçe veya hormon saldıkça çoşuyor kokular :P
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 parfüm tene sıkılır yahu, kim nereden çıkarttı elbiseye sıkılır diye. elbisenin ömrünü azaltır rengini kaydırır, leke yapar, yıkanmadan daha sonra giyilecek elbisenin üstünde bozulur leş gibi kokar. hepsinden önemlisi her parfüm herkesin üstüne aynı kokmaz, tene değecek ki kendine özgü bi koku salsın.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kokusuna güvenmiyenler elbiseye sıkarki perdelesin.
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya şey vardı.. bu uykusuzun okurların gönderdikleri köşesinde mi neydi bir oğlan kızı evinden alıyordu, kapıda kızın annesi babası falan.. Baba: Kızım çok geç kalmayın ve sakın korunmayı unutmayın. Kız: Ay baba beni utandırıyorsun ay ay hadi iyi akşamlar ayş Oğlan: OLMAZ ÖYLE AGA, ET ETE DEĞECEK!
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu matmazel'in ismi ne lan paso nickname ile geziyor ortalıklarda
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bahcivan da olmedi gitti yahu. Gerci eglenceli oluyor, gecen bir bolumde Nihal Behlul ile cayirdayken oksuruk sesi duyuyorlar arkadan, Nihal hic istifini bozmadan 'aaa [bahcivan] gelmis' diyordu asdf.
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 final var kaçırmayın :)
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 çok pis sipoylır aldım yazarım bitersiniz.
wesborland171 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bihter intihar eder bahçıvanla birlikte toplu cenaze yaparlar dizi biter geçmiş olsun (:
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bihterle peykerin birbirlerine veda ederkenki sahnesi bence iyiydi.yada peyker büyüleyici geliyor bana o yüzdende olabilir tabi.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dizinin en guzel kizi peyker zaten normal ole gelmesi
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 En sonunda adanan bey matmazele atlıcak, ölemeyen bebe behlülün müstakbel eşine kayacak, behlülde cinsiyet değiştirip bihterle aynı eve çıkacak. Adnanın ufak oğlanda oturup olayları mal bakışlarla izleyecek. Böyle bir son yakışır bence gayette.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 direk bıraksalar bile olur.geçen sene daha güzeldi.bu sezonda ise 5 bölüm atlayarak izleyen bi insan bile nelerin döndüğünü anlıyabilir.
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben dizinin 2 bölümünü izledim ve olan herşeyi biliyorum neredeyse. çünkü sürekli aynı şeyler oluyor bir tek behlülün kitlemediği matmazel kaldı onu da bu bölümde aradan çıkarırsa dizi bitebilir.
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ABI HALA BİHTER BEHLULE KAVUŞACAK MI BILMEMNE KITABI OKUMADAN DIZIYI IZLIYORUM TAYFASI BEN OKUMADIM KITABI BEN BILE BILIYORUM TIPIK TURK DRAMASI DSFGSDFG
Öne çıkan mesajlar