Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkı Memnu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerizekalı tene sıkıyor ama, onlar tene değil elbiseye sıkılır, bide boynuna sıktı sonra ovuşturdu, gül kolonyamısı mı o denyo!

böyle adamlar bihteri götürüyor ya...
Mesaj tarihi:
senko said:

gerizekalı tene sıkıyor ama, onlar tene değil elbiseye sıkılır, bide boynuna sıktı sonra ovuşturdu, gül kolonyamısı mı o denyo!

böyle adamlar bihteri götürüyor ya...

talihsiz bir mesaj olmuş

boyun kısmı koklanan ve opulen bir bölge.ben sürekli sevişmeye cıkmıyorum dışarı cıkarken ama cogunlugu tenime geri kalanını kıyafetime sıkarım :)
Mesaj tarihi:
Kıyafete değil ter bezlerinin mi yoksa bilememne salgılarının mı ne olduğu yerlere sıkılıyor yanılmıyorsam daha etkili olsun diye. Kıyafete sıkılan uçar gider beaaa gunese çıkınca. Öbür tülü siz terledikçe veya hormon saldıkça çoşuyor kokular :P
Mesaj tarihi:
parfüm tene sıkılır yahu, kim nereden çıkarttı elbiseye sıkılır diye. elbisenin ömrünü azaltır rengini kaydırır, leke yapar, yıkanmadan daha sonra giyilecek elbisenin üstünde bozulur leş gibi kokar. hepsinden önemlisi her parfüm herkesin üstüne aynı kokmaz, tene değecek ki kendine özgü bi koku salsın.
Mesaj tarihi:
ya şey vardı..

bu uykusuzun okurların gönderdikleri köşesinde mi neydi

bir oğlan kızı evinden alıyordu, kapıda kızın annesi babası falan..

Baba: Kızım çok geç kalmayın ve sakın korunmayı unutmayın.
Kız: Ay baba beni utandırıyorsun ay ay hadi iyi akşamlar ayş
Oğlan: OLMAZ ÖYLE AGA, ET ETE DEĞECEK!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
En sonunda adanan bey matmazele atlıcak, ölemeyen bebe behlülün müstakbel eşine kayacak, behlülde cinsiyet değiştirip bihterle aynı eve çıkacak. Adnanın ufak oğlanda oturup olayları mal bakışlarla izleyecek.
Böyle bir son yakışır bence gayette.
Mesaj tarihi:
ben dizinin 2 bölümünü izledim ve olan herşeyi biliyorum neredeyse.

çünkü sürekli aynı şeyler oluyor bir tek behlülün kitlemediği matmazel kaldı onu da bu bölümde aradan çıkarırsa dizi bitebilir.
  • Yeni Oluştur...