irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 dizi bittiğ,behlul sacını toplayınca popoma benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bahçıvan da amma gurur yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 mınınmımınımınımınzmın fakiri beşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 :) tamam;kız pek bi şeker ama taşlık daha farklı bişey.. o yüzden o sıfata uygun değil bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 taş gibi işte, etleri diri diri, kanlı kanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 pöf; damarlarınzda kasaplık akıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kızı bırakın da boyle dizi kritiği yapmaya ben baslarım ki bunu izlemeye,eğlenceliymiş burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu matmazel çok sinsi.kellesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 şu kıza laf eden ölsün. http://askimemnudizisi.files.wordpress.com/2008/08/hazalkaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 heripotır gibi sevdiceğim, alnında da izi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yahu;kıza laf etmiyorum zaten.. alınma hiç..sadece taş değil..bana göre.. ama güzel kız;hoş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İNANMIYOSAN BİLE SAYGI DUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben banyoya kadar gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 gençlero diilde nasıl bitti dizi.sonunu kaçırdım.kurtlara bakayım dedim reklamlarda.sora yetişemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 behlül&bihter telefonda ağlaşıp birbirlerini sevdiklerini söylediler.. the end :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bihter dayanamayıp Behlül'ü aradı. "Bir gün bizim olsun" falan dedi. Konuşurlarken bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 peyker rolünde Saadet Aksoy oynuyormuş herhalde? bütün bölümlerde mi oynuyor yoksa bazılarında mı oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hayır nur aysan oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://www.kitapozet.kalemguzeli.net/ask-i-memnu-oyunculari-resimleri.html burda yanlış yazmışlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evet yanlış yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 nihal behlül ile ilgileniyordu zaten nicedir, bütün ev ahalisi nihali yere göğe sığdıramadı şöyle güzelsin böyle bilmemnesin, üstüne üstük behlül de bu duruma kayıtsız kalmayınca bihter gaza geldi tabi. seviyormuş bilmemneymiş külliyen yalan, oyuncağı gidiyor ya elinden onun telaşına düştü, kapıldığı kıskançlık krizi de cabası bi anda ikinci plana itilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kitabın sonunda nihalle behlül mü evleniyomuş öyle bişey diyolardı. bakalım dizide nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ahaha bitane özet buldum Nihal’i seven biri daha vardır: Beşir. Beşir, evde büyütülmüş bir zenci çocuğudur. O da, bütün duygularıyla bu sarışın, ince kıza hayrandır. Ona karşı sevgisi yüzünden verem olmuştur. Kışta kıyamette, soğuk, sıcak demeden Nihal’in peşini bırakmaz. Bir köpek bağlılığıyla bakar, hizmetine koşar. Gizli sevgisi bir yandan, Nihal’in Behlül’le evleneceğini duyduğu andan itibaren dayanılmaz duruma gelen kıskançlık sonunda Bekir’i yere serer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Adeta başka biri, bileğini büker, elindeki zarif, mini oyuncağa benzeyen tabancasının simsiyah küçücük ağzı, ona döner, Bihter intihar eder. Bihter’in intiharından bir süre sonra, Nihal iyileşir. Behlül insan içine çıkmaya yüzü kalmadığı için kaçıp gitmiştir. Bu acı hayat tecrübesinden sonra baba kız, artık birbirleri için yaşamaya karar verirler. aaaa bitter ölcekmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 dizi bitti dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar