bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Windows xp pro var İcq 2003a var Dosya gönderemiyorum ve alamıyorumda. Herhangi bir firewall programıda yok. Dosya almaya çalıştığımda gelmiyor. Herhangi bir msj da vermiyor. neden ve nasıl ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 acaba proxy ile ilgili olabilir mi?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 evet bazı proxyler izin vermiyo proxy varsa baska bi tane dene[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 aynı şey benimde başıma gelmişti sonra nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum galiba kendi kendine oldu.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 eddy sanırım proxydendir.. seninde sorunun büyük bir ihtimal proxydir..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 icq'yu uninstall edince bu sorunların hepsi bitiyor. 9 aydır rahatım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bu kökten çözüm ancak yinede hemen buna başvurma derim mesela database convertar mıydı ne herneyse ondan yapmakta işe yarıyor bir ara listemin dolulugundan :) proxydir kesin sorunun..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 yok benim uninstall etme sebebim mirabilis'in işin cıvığını çıkarıp icq'yu basit bir haberleşme aracından öteye taşıyarak neredeyse kahve bile yapabilen bir tool haline getirme politikasıydı. sistemim zaten 3dsmax'inden photoshop'una, delphi'den speed razor'ına kadar bir eşek yükü sistemi hantallaştıran programlarla dolu. bir de icq gibi daha az gerekli tool'lar tarafından şişirilince artık çalışılamaz oluyor. bende söktüm attım rahat ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 kısaca icq lite lazımdı yada sistemin yüklü çalıştırmıyor falan desene ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 proxy olarka ne giricem?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 proxy kulllanıyormuydun daha onceden black?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ı ıı nasıl yapılır nedir? desem cahil olduğumun göstegesi olurmu? ya perfercens den proxy ayarlarından neler yapmam gerekiyor[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 haa daha onceden kullanmıyorsan sorunun o olmayabilir ama proxy icq serverlerı cok dolu olduğundan baska bir nasıl diyim yonlendirme makinasına bağlanıp oradan nete acılma gibi bir olay var proxy ve icq ile ilgili topicler gorursun mutlak[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 yaptım saolun[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar