Sensible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Filmin Divxini alıp izledim,gerçekten çok harika. Muhteşem bir hayal gücü... Sinemaya gidip izlemeye keisnlikle değer. Vizyona girdiğinde sakın kaçırmayın.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bu arada enteresan bi biçimde bu topik de big fish filmiyle ilgili eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 o topic biraz finding nemo topici olmuştu sanki, big fishi nemo yapan arkadaşlar vardi :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 fizban'a selamlarımızı yolluyoruz burdan eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tim burton dan da öyle birşey beklenir, gelse de gitsem :D[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kayıp balık nemo filmin adı. açılmış bi topic var finding nemo diye.[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 lol meph[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya da hoşgeldin fizbanelli eaheah[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 oops yanlış acc.'la atmışım nefr'le gunn yok ortalıkta ehe uzun zamandır bu arada dikkat ettiniz mi:)[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Dun akadasla DVD sinden izledik Tim Burton bitirmis gene Filmde kesinlikle canin sikilmiyo bi kere o fantastik kurgu yuzunden ve bi yerde aglicaktim artik babasiyla bi konusmada. Filmin verdigi mesajdan o mesajin islenisine ve bu isleniste kullanilan karakterlere kadar hersey mukemmel. Film tekrar tekrar izlenmesi gereken bisi, surekli yeni seyler farkediceksiniz cunku :)[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tek kelimeyle : Muhteşem !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Yok oyle muhteşem deyip kaçıp gitmek Başka sitelerde başkaları bunu yapabilir belki ama www.paticik.com da Arcane bunu yaparsa ayıp olur. Anlat bakalım neymiş seni bu kadar etkileyen bu filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 [b]Edited by Ghaldszar[b]: Arcane' nin derinlemesine film incelemesi içinde bol spoiler taşıdığından ve bu spoiler bölümün tartışılması biraz detaylı ve uzun süreceğinden ortalığa rahatsız vermemek için Big Fish - filmi izlemiş olanlar için (spoiler) isimli threade aktarılmıştır. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 Mayıs 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arcane sen öl yaaa... bir şeye de üşen kardeşim :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Cidden bahsettiğiniz kadar güzel mi yahu ? merak ettim.Şu Ewan McGregor'un oynadığı film değil mi ? yani şöle bi örnek veerin şu film kadar sevdim diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 şu film kadar sevdim demek yanlış olur ama benzer film arıosan hmm benim aklıma wizard of oz geliyor o da fazla eski :) hmm edward scissorhands var mesela yine aynı yönetmenin fantaziyle gerçeği karıştırdığı film olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Benzer bir film deyince ilk aklıma gelen film Amilie oluyor açıkcası. Tamamen türdeş sayılmasa da benzer bir yapı taşıyorlar bence. Ama Amilie' nin eğlence yanı daha fazla Big Fish' in ise fantazi yani diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 biraz geç de izlemiş olsam, kısacık da olsa bir yorum yapmadan geçemeyeceğim bir film... resmen film bittiğinde ağlıyodum... hayatımda daha önce sadece forrest gump'ta ağlamıştım... kitabını kesinlikle okuyacağım, tim burton'ın ne kadar yeteneğini konuşturduğunu anlayabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]Have you ever heard a joke so many times you've forgotten why it's funny? And then you hear it again and suddenly it's new. You remember why you loved it in the first place[/spo] Mükemmel ötesi bir filmdi. İzlediğime seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 big fish güzel filmdir. tim burton'ın en iyi animasyon olmayan filmi bence . ama izleyince of rabbim neydi bu süperdi falan demedim ama beğenmiştim. tim burton'ı acaip severim ama. sıçsa film yapsa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Çok güzel bir filmdir. Babayla izlenmelik filmdir hem tam, bol bol duygusal an olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o nası bir dünyadır öyle vallahi insanın filmde yaşayası geliyor eheh,tim burton filminde depp i görmeyince üzülmüştüm başta biraz fakat ewan mcgregor da sağlam oynamıştır ve bu filmle beraber en sevdiğim aktörler arasına girmiştir,buscemi de döktürmüştür,cok iyi kadro en iyi yönetmen ve benim en sevdiğim film olma özelliğini kimselere kaptırmayacak olan bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dün cnbc-e de izledim tekrardan..çok iyi çokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bu kadar hüngür hüngür ağladığım başka film olmamıştı, özellikle filmin ana teması birebir ben ve babamla örtüştüğü için canevimden vurdu. babanızla beraber seyredin izlemediyseniz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar