Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big Fish

Sensible

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Dun akadasla DVD sinden izledik
Tim Burton bitirmis gene

Filmde kesinlikle canin sikilmiyo bi kere o fantastik kurgu yuzunden
ve bi yerde aglicaktim artik babasiyla bi konusmada. Filmin verdigi mesajdan o mesajin islenisine ve bu isleniste kullanilan karakterlere kadar hersey mukemmel. Film tekrar tekrar izlenmesi gereken bisi, surekli yeni seyler farkediceksiniz cunku :)[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
[b]Edited by Ghaldszar[b]:
Arcane' nin derinlemesine film incelemesi içinde bol spoiler taşıdığından ve bu spoiler bölümün tartışılması biraz detaylı ve uzun süreceğinden ortalığa rahatsız vermemek için Big Fish - filmi izlemiş olanlar için (spoiler) isimli threade aktarılmıştır.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 Mayıs 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
biraz geç de izlemiş olsam, kısacık da olsa bir yorum yapmadan geçemeyeceğim bir film...

resmen film bittiğinde ağlıyodum...

hayatımda daha önce sadece forrest gump'ta ağlamıştım...

kitabını kesinlikle okuyacağım, tim burton'ın ne kadar yeteneğini konuşturduğunu anlayabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
o nası bir dünyadır öyle vallahi insanın filmde yaşayası geliyor eheh,tim burton filminde depp i görmeyince üzülmüştüm başta biraz fakat ewan mcgregor da sağlam oynamıştır ve bu filmle beraber en sevdiğim aktörler arasına girmiştir,buscemi de döktürmüştür,cok iyi kadro en iyi yönetmen ve benim en sevdiğim film olma özelliğini kimselere kaptırmayacak olan bir film...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...