Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bi tanesini seçmek zor açıkçası biraz benim için. ama en ama en çok sevdiğin derseniz (ki ben dedim) Engineer'dır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Eger saldiriysa pyro defanssa engineer. En az scout oynuyorum herkes scout anasinis atiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Saldırırken de engineer. En iyi saldırı savunmadır (tu) Aynı mantaliteyle ikinci favori kılasım medik. Ama enginar daha eğlenceli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Freeeedooooom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Forza Heavy'ya . Sağlam bir medic le kesemeyeceğin adam yok. Birtek Soldıer'ın critical'ları acıtıyor :) . Cok özledim tf2'yi ya tekrar mı alsam. Ne kadar şuanda fiyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 spy,engineer,pyro benim sıralamam. bunların dışındada classla oymaöayı düşünmüorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 spyi bi turlu beceremiyorum ya back stab olayini cozemedim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 back stab aslında tam kelime manası =) rakibinin tam olarak arkasından bıçağı vurman gerek, tabi bunun için de rakibin arkasına geçmek lazım =) Bunun için de disguise ve en önemlisi cloak kullanmak lazım. Karşı takımdaki classlara dikkat et, hiç olmayan bi classla çıkarsan yakalanma ihtimalin fazla, ayrıca onlar gibi hareket etmeye çalışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 en zevkliside Sniper taklidi yapmak yan yan yürüyerek yaklaşıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sniper elinde hangi silahla gorunuyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oha soldieri kimse sevmiyor. hemen tıkladım. en kral class :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Valla hepsi ayri guzelde gameplay olarak hw kadar uykumu getiren klas yok. oyum boyscout/solly/engi arasi gider gelir heralde. ucununde gameplay i muthis rafine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oyum demoya. Engi de iidir candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben scout heavy demo spy arasında gidiyorum genelde. enginar iyi hoş da o sentryi koruyana kadar cılkım çıkıyor arkadaş. edit: ha bu arada sniper bana çok uygunsuz geldi. maplerin çoğunda sniper için yerleşecek güzel nokta yok. ayrıca sniper oyunun hızı yüksek olduğu için arada çok kaynıyor. eğer karşı takımda çok heavy varsa evet etkili. ama scout falan vurabilmek için ekstra bi efor gerekior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Engineer nedir ya :) MMO tabanli bir forumda normal aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ıyı scout'u vurmak ıcın her classla fazladan efor gerekiyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Adiemus said: Engineer nedir ya :) MMO tabanli bir forumda normal aslinda :) öyle deme kilit adamlardan biri. Hele telelerin de upgrade yapılma hedesi geldikten sonra çok farkettirdi gidişatı. Bide daha çok puan alıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yapma abi engineer efsane kuruyosun lvl3 oh otur izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 BonePART said: sniper elinde hangi silahla gorunuyo ki hangi silahla istersen onunla gözüküyo, bide scout taklidi yapmakta eğlenecli hoplayıp zıplıyosunuz falan sürekli oluyo bitiyoç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 @Adiemus Valla tutupda engi diger klaslar kadar etkili demek esseklik tabiki, ama gameplay olarak yine spy gibi baska bi evren vaad ettigi icin cok eglenceli. Birde tanidigim cogu oyuncu yemek yerken makine basinda engi secip takiliyor, kafa dinlerken eglenme klasi yani. ne fazlasi ne eksigi. @elesso Yapma=] scout spy olacak en kotu klas resmen, kosu hizindan direk belli oldugu gibi dj yapmayan yariklardan pencerelerden falan atlamayan scout olmaz. Taniyip vurmasi medic den sonra en kolay spy tebdil i kiyafeti scout. =] hatta medicden de kolay, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 speed hackle desteklemek lazım o zaman :) , kalabalık serverlarda ve büyük haritalarda genelde dikkat etmiyo insanlar o kadar ayrıntılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 aslinda cogu mapte en az 2 eng sart ozellikle bomba lerletmelerde sirf tleport icin gerekiyor yoksa imkansiz yetismek her olumde bu arada seyi sorcam spyda ka numarali silhi eline alirsna o silah mi gozukuyor yoksa hangi silahla disguise yaparsan hep o mu kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yok hangi silahla yaptıysan o kalıyo elinde görüntü olarak. sen bıçağada geçse sapperada geçsen elinde hep sabit silah görüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 deismis artik direk manle basliylmus herkes medic disinda guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 pek bi fark yok eskisinden, eskidende böyleydi ama last disquise e basınca bi süre beklemek zorunda kalıyodun silah değişmesi için, şu an instant yapıyo last disquise i disquiseli iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar