Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
song 35 yasında nerdeyse anca trabzonspor gibi bi takıma kakalanabilirdi para için satma diye bir olay söz konusu değil.bedelsiz gitmese tazminat alma olayı var diye biliyorum onun antlaşmasında.
Mesaj tarihi:
Beyler Song takımda en çok parayı alan ve en çok problemi çıkaran futbolcuydu. Ayrıca kayıtlı yaşı bile oldukça yükseldi ki gerçek yaşının kaç olduğu bilinmiyordu bile ayrılırken 1 yıllık sözleşme yapma fikrine de yaklaşmadı. Meira alınırken bonservisi Song ile Meira'nın yıllık maaş farkından çıkıyordu ki Meira bakıldığında Song'dan daha iyi bi futbolcu olarak görünüyordu. Bu yüzden bu transfer yapıldı ve bugün de çok iyi bir rakama satılıyor.
Galatasaray bundan sonra ne yapar vallahi bence sorun değil koysunlar Sinan'ı oynasın çocuk.Bence çatır çatır oynar en azından yüreğini koyar ortaya topu ıskalayıp rekor goller yedirmez. Yedirirse de olsun farketmez en azından üzülür o hatadan sonra.
Mesaj tarihi:
Song hava toplarında çok iyi olmasa da çok kaliteli defanstı. Türkiye'de onun kadar iyisi zor bulunur. Özellikle top çalması ve yatarak müdahaleleri ders diye okutulmalı yani. Yaşı 33 falandı, 2 sene daha oynar rahat. Forvet değil, kanat değil, koy oynasın. Zaten Meira'yla da 2 senelik anlaşma yapılmıştı, o iki seneyi Song'la götürmek çok daha iyiydi. Ha bir de Song'un ücreti 1.2 milyondan 800'e düşürülmeye çalışılıyordu, o da 1 istiyodu, yani Meira'dan daha ucuza gelecekti ücret olarak.
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim lincoln'den önce song GS'nin en fazla maaş alan futbolcusuydu. Neyse bu rakam karmaşasından haberim yok ama cidden Song'un gönderilmiş olmasını doğru bi karar olarak görüyorum ben yaşlanmıştı artık.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Song hava toplarında çok iyi olmasa da çok kaliteli defanstı. Türkiye'de onun kadar iyisi zor bulunur. Özellikle top çalması ve yatarak müdahaleleri ders diye okutulmalı yani. Yaşı 33 falandı, 2 sene daha oynar rahat. Forvet değil, kanat değil, koy oynasın. Zaten Meira'yla da 2 senelik anlaşma yapılmıştı, o iki seneyi Song'la götürmek çok daha iyiydi. Ha bir de Song'un ücreti 1.2 milyondan 800'e düşürülmeye çalışılıyordu, o da 1 istiyodu, yani Meira'dan daha ucuza gelecekti ücret olarak.

Abi adam iki ayakla kayıyodu ya, çok severdim o kayış tarzını :) . G.t üstü pat diye konuyodu böyle :D .
Mesaj tarihi:
Voys said:
arda bence türkiye'nin en iyi defansı

Manisa'da kiralıkken sağ bek olarak defansta güzel oynasa ve geriden çok güzel oyun kursa da oyun stili ve özellikleri dolayısıyla özellikle büyük takımlarda çok faydalı olacağını sanmam (sarkazm^2)
Mesaj tarihi:
maç trt 1 demi yoksa dsmart mı geçen gun şl izlerken dsmart ın reklamında 2 sininde dsmartta olacağını gördüm ama hala trt1 diyenler var son dakkikada mı oluyor bu işler.
  • Yeni Oluştur...