Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 doğru demiş. nonda çok başarılı bir stoper, tüm pozisyonlarını öldürür adamların. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Song meiradan kat kat iyiydi harbiden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 song para için takımı satıodu sık sık.bize gelmez öle adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Song yerde iyiydi de, hava toplarında bariz zaafı vardı. Servet, Meira daha iyi adamlar bence Song' dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 song 35 yasında nerdeyse anca trabzonspor gibi bi takıma kakalanabilirdi para için satma diye bir olay söz konusu değil.bedelsiz gitmese tazminat alma olayı var diye biliyorum onun antlaşmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Doğru diyosun bedelsiz gitti adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 para için satamassın bedelsiz gitti o adam allahım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Çok doğru dedin be hacı :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 :) noluo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben satılma sebebini söylemedim.ama para alamyınca hemen küsüp takımını satan bi adamdı.belirttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Beyler Song takımda en çok parayı alan ve en çok problemi çıkaran futbolcuydu. Ayrıca kayıtlı yaşı bile oldukça yükseldi ki gerçek yaşının kaç olduğu bilinmiyordu bile ayrılırken 1 yıllık sözleşme yapma fikrine de yaklaşmadı. Meira alınırken bonservisi Song ile Meira'nın yıllık maaş farkından çıkıyordu ki Meira bakıldığında Song'dan daha iyi bi futbolcu olarak görünüyordu. Bu yüzden bu transfer yapıldı ve bugün de çok iyi bir rakama satılıyor. Galatasaray bundan sonra ne yapar vallahi bence sorun değil koysunlar Sinan'ı oynasın çocuk.Bence çatır çatır oynar en azından yüreğini koyar ortaya topu ıskalayıp rekor goller yedirmez. Yedirirse de olsun farketmez en azından üzülür o hatadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Song hava toplarında çok iyi olmasa da çok kaliteli defanstı. Türkiye'de onun kadar iyisi zor bulunur. Özellikle top çalması ve yatarak müdahaleleri ders diye okutulmalı yani. Yaşı 33 falandı, 2 sene daha oynar rahat. Forvet değil, kanat değil, koy oynasın. Zaten Meira'yla da 2 senelik anlaşma yapılmıştı, o iki seneyi Song'la götürmek çok daha iyiydi. Ha bir de Song'un ücreti 1.2 milyondan 800'e düşürülmeye çalışılıyordu, o da 1 istiyodu, yani Meira'dan daha ucuza gelecekti ücret olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Benim bildiğim lincoln'den önce song GS'nin en fazla maaş alan futbolcusuydu. Neyse bu rakam karmaşasından haberim yok ama cidden Song'un gönderilmiş olmasını doğru bi karar olarak görüyorum ben yaşlanmıştı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Rewendor said: Song hava toplarında çok iyi olmasa da çok kaliteli defanstı. Türkiye'de onun kadar iyisi zor bulunur. Özellikle top çalması ve yatarak müdahaleleri ders diye okutulmalı yani. Yaşı 33 falandı, 2 sene daha oynar rahat. Forvet değil, kanat değil, koy oynasın. Zaten Meira'yla da 2 senelik anlaşma yapılmıştı, o iki seneyi Song'la götürmek çok daha iyiydi. Ha bir de Song'un ücreti 1.2 milyondan 800'e düşürülmeye çalışılıyordu, o da 1 istiyodu, yani Meira'dan daha ucuza gelecekti ücret olarak. Abi adam iki ayakla kayıyodu ya, çok severdim o kayış tarzını :) . G.t üstü pat diye konuyodu böyle :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arda bence türkiye'nin en iyi defansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 rüyamda trabzon maçını görebildim hamburg gözükmedi henuz 3-3 bitti rüyamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Voys said: arda bence türkiye'nin en iyi defansı Manisa'da kiralıkken sağ bek olarak defansta güzel oynasa ve geriden çok güzel oyun kursa da oyun stili ve özellikleri dolayısıyla özellikle büyük takımlarda çok faydalı olacağını sanmam (sarkazm^2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Biraz vücut lazım bi de, çok iyi defans olabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Skoru hatırlamıyorum ama rüyamda hamburgu deplasmanda yeniyoduk iddaam tutuyodu hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abi rüyamda 3-3 berabere kaldık hamburgla deplasmanda dsfsd ilk kez gördüm rüyamda futbolla alakalı bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hakan balta oynıyacakmış meira yerine.eh umarım çok fazla hata yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hakan balta sırıtmaz da sol bek felç o zaman. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 maç trt 1 demi yoksa dsmart mı geçen gun şl izlerken dsmart ın reklamında 2 sininde dsmartta olacağını gördüm ama hala trt1 diyenler var son dakkikada mı oluyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 2 maç da d-smart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ilk maç öle çok gollü beraberlik olmaz bence ama kalkıpta nonda ile başlarsa yazık yani ben olsam nondayı çoktan satmıştım hakan şükür bile daha iyi iş yapar nondadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar