Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bu pzero gerçek kimliğini yaşını başını bi açıklasın hakkaten şu nickin altından nası bi adam çıkacak çok merak ediyorum.. tinerci falan mısın sen acaba diye düşünüyorum bazen böyle her saniye kafası güzel açıklamalarla
Sosyal ağlarda paylaş

emre'nin pozisyon kırmızı kart mı değil mi tartışılır, ki bence kırmızı değildi.son dakkadaki golde adam kendi ayağına takıldı bildiğin golumuzu vermediler.hakem genel anlamda da iyi değildi.

arda ara ara çok boş koştu sonlara doğru yoruldu birazcık daha iyi kullanabilirdi gücünü.

nonda'ya bir şey demiyorum,adam etkisiz eleman gibi oynuyor,birde öyle bir gol kaçırdı ki sövmemek elde değil.

lincoln ayıp etti ama orda çıkması gereken oyuncu lincoln değildi.

sami yen'de güzel maç olur ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Bülent Korkmaz' ın her değişikliği doğruydu. Adam 10 kişilik takımı gol yemeden tuttu sonuçta.

Emre Aşık' ın pozisyonu çok bariz kırmızı kart olmasa da verilebilir yine de.

İkinci maç Ümit Karan, Baros iyi gelir gibi. Ümit Karan uefa adamı ya. Hep böyle maçlarda ortaya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre'nin pozisyonu bence kırmızı karttı, son adam gibi geldi ama çok hatırlamıyorum bir daha izlemem lazım. Orada Emre deil o topu başta kaptıran hatalı öyle kritik noktada.

Lincoln çıkmasa daha iyiydi. Mehmet Güven'in çizgiden çıkardığı top dışında hiçbir artısı olmadı oyuna. Nonda çıkıp yerine Ümit daha erken girse, Lincoln de biraz daha geriye çekilse çok daha iyi olurdu gibi. Hasan Şaş deişikliği çok doğru hamleydi. Hasan hem top saklayan vakit geçirten bir oyuncu hem de teknik ve kurnaz, sayılmayan golde ümiti nasıl kaçırdığı ortada. Sabri ilginçtir çok iyi paslar atıp ortalar yaptı bu maç, ama defansta çok gedik bırakıyor, sürekli onun kanattan atak yedik. Volkan zaten yetersiz, ama mecburiyetten oynayacak işte. Hakan stoper olmamasına rağmen sırıtmadı, başarılıydı bayağı.

Kewell Meira'dan daha iyi defansmış, ben onu gördüm, rövanşta mecbur defans oynayacak heralde, adam yok çünkü.

Rövanş için defansta Kewell oynasa yeridir. Başka adam kalmadı zaten. Servet Emre yetişmeyecek gibi. Emre cezalı oldu.

Hasan Şaş ve Ümit çok dirilerdi bunu gördüğüme sevindim valla. Aslında rövanşta volkan yedeğe çekilip beke Hasan bile konabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...