Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 beline banı verince renkdaşları ayaklanıyor sukru, atos portos misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yalnız ingiilz spikerin sabriye speedy gonzales dediği yerde yarıldım gülmekten ahusdhıgujksldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 gelene vurucan kirbaci sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ahah şey de süperdi. sabri tam cezasahasının dibinden herifi saha dışına atınca kewell gidip hakeme sabriyi gösterip KISACIK LAN BU, Bİ DE HERİFE BAK KOCAMAN gibi bi işaret yaptı. yarıldım burda. eliyle boylarını gösterdi falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 1-1 avantajlı bi skor değil zira burda 1 gol yerse gs elenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 deplasmanda gollu beraberlık, avantajdır tabiki kim demis deil diye merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 he yani yenemeyiz öyle mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 PZero said: 1-1 avantajlı bi skor değil zira burda 1 gol yerse gs elenir ^ | | Zegna said: deplasmanda gollu beraberlık, avantajdır tabiki kim demis deil diye merak ettim :) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 avantaja filan kalmayin, gelsinle yenelim sami yende, ilk maci unutmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hamburg samiyede size 4 tane atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 PZero said: hamburg samiyede size 4 tane atar barmen aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Beyler maçı izleyemedim biri anlatabilir mi kısaca iyi miydik kötü müydük takım ruhu nasıldı lincoln çıkınca noldu,takım gaz mı değil mi Teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hakeme bolca sövdük... yer yer iyi oynadık... nonda para almış onu öğrendik... yine hakeme sövdük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bu pzero gerçek kimliğini yaşını başını bi açıklasın hakkaten şu nickin altından nası bi adam çıkacak çok merak ediyorum.. tinerci falan mısın sen acaba diye düşünüyorum bazen böyle her saniye kafası güzel açıklamalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Abi sende adamın istediğini yapıyorsun zaten bırak kimse takmasın adam da farkında ne yazdığının amacı milleti galeyana getirmek:) Bende bir kere aynı hataya düşmüştüm,Baggio çok güzel uyarmıştı sağolsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yok lan... o alkollü troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 PZero said: hamburg samiyede size 4 tane atar aksini düşünen girmesin http://www.nolur.com/ Kıskanç mısınız nesiniz anlamadım ki :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 emre'nin pozisyon kırmızı kart mı değil mi tartışılır, ki bence kırmızı değildi.son dakkadaki golde adam kendi ayağına takıldı bildiğin golumuzu vermediler.hakem genel anlamda da iyi değildi. arda ara ara çok boş koştu sonlara doğru yoruldu birazcık daha iyi kullanabilirdi gücünü. nonda'ya bir şey demiyorum,adam etkisiz eleman gibi oynuyor,birde öyle bir gol kaçırdı ki sövmemek elde değil. lincoln ayıp etti ama orda çıkması gereken oyuncu lincoln değildi. sami yen'de güzel maç olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bence Bülent Korkmaz' ın her değişikliği doğruydu. Adam 10 kişilik takımı gol yemeden tuttu sonuçta. Emre Aşık' ın pozisyonu çok bariz kırmızı kart olmasa da verilebilir yine de. İkinci maç Ümit Karan, Baros iyi gelir gibi. Ümit Karan uefa adamı ya. Hep böyle maçlarda ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Emre'nin pozisyonu bence kırmızı karttı, son adam gibi geldi ama çok hatırlamıyorum bir daha izlemem lazım. Orada Emre deil o topu başta kaptıran hatalı öyle kritik noktada. Lincoln çıkmasa daha iyiydi. Mehmet Güven'in çizgiden çıkardığı top dışında hiçbir artısı olmadı oyuna. Nonda çıkıp yerine Ümit daha erken girse, Lincoln de biraz daha geriye çekilse çok daha iyi olurdu gibi. Hasan Şaş deişikliği çok doğru hamleydi. Hasan hem top saklayan vakit geçirten bir oyuncu hem de teknik ve kurnaz, sayılmayan golde ümiti nasıl kaçırdığı ortada. Sabri ilginçtir çok iyi paslar atıp ortalar yaptı bu maç, ama defansta çok gedik bırakıyor, sürekli onun kanattan atak yedik. Volkan zaten yetersiz, ama mecburiyetten oynayacak işte. Hakan stoper olmamasına rağmen sırıtmadı, başarılıydı bayağı. Kewell Meira'dan daha iyi defansmış, ben onu gördüm, rövanşta mecbur defans oynayacak heralde, adam yok çünkü. Rövanş için defansta Kewell oynasa yeridir. Başka adam kalmadı zaten. Servet Emre yetişmeyecek gibi. Emre cezalı oldu. Hasan Şaş ve Ümit çok dirilerdi bunu gördüğüme sevindim valla. Aslında rövanşta volkan yedeğe çekilip beke Hasan bile konabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Semih Kaya' yı oynatır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ts maçına çıkarsın bi kadroyu, hangi defansla çıkıcaksa hamburg maçına bence. ciddi bi antreman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Aynı şeyi düşünmüştüm. Ben olsam Semih, Hakan ikilisiyle çıkardım Trabzon maçına. Dediğin gibi antrenman olur hem. Yazık Semih daha hiç bir resmi karşılaşmaya çıkmamış Galatasaray ile. İlk maçı uefa olsaydı garip olurdu :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Emrenin kırmızı kartında top hızlıydı. Kalecinin yakalama ihtimali daha fazlaydı bence. Ki yanında bizden bir oyuncu daha vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 cavanagh said: hehe son verilmeyen golde televizyona elimde bişi olsa fırlatırdım=p 1-1 fena değil ama spiker fln iyi dolduruşa getirdi hamburg deplasmanda kraldır fln filan diye korkmaya başladım=) biz avantajliyiz kral da olsalar aciklarini yakalarsak yazik olur onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar